Girona

“El Lugo potser no té una identitat clara però ens exigirà molt”

Girona. Francisco Rodríguez, el tècnic del conjunt gironí, ha atès els mitjans en una nova roda de premsa prèvia, en aquest cas, del matx del seu equip demà a l’Anxo Carro contra el Lugo

Sense aturador, el Girona ja està immers en un nou viatge i un nou enfrontament de lliga, en aquest cas al camp del Lugo, demà a les 19.30 h. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell, Francisco Rodríguez, ha comparegut davant dels mitjans per respondre les preguntes sobre diferents temes:

La millora de l’equip

“L’objectiu és anar a més. El missatge era aquest quan vam arribar, ser un equip guanyador, competitiu ja que tenim a grans jugadors i després d’enfrontar-nos al Saragossa i l’Almeria dos bons equips a domicili, podem dir que hem guanyat i hem tingut opcions de fer-ho més còmodament. Es tracta d’anar creixent, sumar més gent a dins de l’àrea i tenir possibilitats de fer gol i evolucionar”, ha comentat Francisco

El Lugo

“El Lugo arriba al duel amb la mateixa dinàmica que nosaltres, ve de fer 7 de 9, volen evitar descens, han canviat d’entrenador i de joc, potser no tenen una identitat clara però si canviant, ens exigiran molt”.

El cansament de l’equip

“Tenim molt en compte el tema de les càrregues, però el partit és important, poso els futbolistes que crec adequats i que estan millor. Hi ha jugadors que tenen més càrrega però contra l’Almeria vam fer la segona millor marca de distàncies recorregudes. A tots els equips ens costa estar frescos, em podré equivocar però els 24 que me’n porto estan per jugar i en bones condicions”.

La convocatòria

El Girona afronta el partit a l’Anxo Carro de Lugo amb les baixes de Brandon i Maffeo lesionats i Juanpe sancionat per acumulació de targetes grogues. El tècnic del Girona ha citat a 24 futbolistes, i és que, per suplir Juanpe, l’andalús s’emporta a Galícia els joves del filial Ibrahima Kébé i Pau Víctor: “Hem cridat un parell de jugadors del filial, que pel poc temps no els conec molt i per això m’emporto als dos. La plantilla està il·lusionada, tenen ganes, ens juguem molt i ho sabem”, ha sentencia l’entrenador nascut a Almeria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)