Girona

El Figueres anuncia l'arribada de Maureta

3a divisió. La Unió fa oficial l’acord al qual central de 35 anys i el club figuerenc van arribar al maig.

Enric Maureta ja és oficialment jugador del Figueres, un cop desvinculat del Mulhouse francès, l’acord adquirit al maig passa a ser efectiu. El central de Vilafant, de 35 anys (27/2/1985), té àmplia experiència a Segona Divisió B i torna a la Unió després d’haver jugat al Cornellà, Ebro, Burgos, Cartagena, Osasuna B i Espanyol B.

Maureta s’afegeix a la plantilla 2020/21 dels figuerencs, que ja han renovat Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala, Pol Tarrenchs i Carlos Treviño, i també han fitxat Andrés Díez (Prat), Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles).

El futbolista s’ha mostrat feliç d’enrolar-se al club. “Fa mesos que tenia un acord amb el Figueres i ara ja en sóc oficialment jugador després de desvincular-me de l’anterior club. Quasi tota la carrera l’he fet fora de Catalunya i tenia ganes de tornar a prop de casa”, ha explicat. “Puc aportar treball i humilitat i, en ser el més gran de la plantilla, experiència. La del Figueres és una plantilla molt jove, conec la tercera. Objectius? Si llegeixes la lletra petita, amb l’equip que s’està fent la intenció és fer una temporada bonica i estar el més amunt possible”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)