2a divisió A

Tebas: “No es pot parlar de negligència”

2a divisió A. El president de la lliga ha trencat el silenci per defensar l’ens i assegurar que els membres del Fuenlabrada que van viatjar a la Corunya havien donat negatiu en les proves PCR

El president de la lliga, Javier Tebas, ha trencat el silenci per oferir aquesta tarda declaracions a Deportes Cuatro. El màxim mandatari de l’organitzador de la primera i la segona A ha explicat breument la seva postura: “El Fuenlabrada va viatjar tota l’expedició que no havia donat positiu, per tant, parlar de negligència és massa fort. Existeixen responsables en cada club, n’hi ha hagut de denunciats i el Fuenlabrada no ho era un d’aquests”, ha explicat Tebas, que respecte a la demanda del Deportivo, ja descendit, sobre el fet de repetir la jornada, assegura: “No es repetirà la jornada i es jugarà el partit que falta quan els jugadors estiguin aptes. Haurem d’esperar a veure com evoluciona tot”, sense donar pistes sobre quan es podrà disputar el play-off d’ascens en què està involucrat el Girona.

Tebas ha sentenciat: “Feia dies que estàvem penjant d’un fil i ho havíem advertit als clubs”. Aquesta tarda la lliga decidirà si l’eliminatòria entre l’Almeria i el Girona comença dijous o s’ajorna a l’agosts en dates per ara no oficials (l’anada el 2 i la tornada el 5), a l’espera de la disputa del partit ajornat entre el Dépor i el Fuenlabrada i determinar si són els madrilenys o l’Elx qui juga l’altra eliminatòria contra el Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)