Territorial

Els sis gironins competiran amb els quatre osonencs

1a catalana. La federació catalana ja ha fet la primera proposta de grups per la temporada que ve, que es disputarà amb dos grups de 20 equips dividits en quatre subgrups de 10

La temporada 2020/21 de 1a catalana comença a agafar forma. Si fa uns dies la federació va anunciar que el tret de sortida es donaria el primer cap de setmana d’octubre ara la mateixa FCF ja està treballant amb el format. I la feina està molt avançada, i és que després de la resolució d’ascensos sense descensos la categoria estarà formada el curs que ve per 40 equips. La decisió de la FCF, que encara no és definitiva ni oficial, ha estat que es mantindran els dos grups habituals, que passaran a ser de 20 equips, però a la vegada cadascun dels grups estarà dividit en dos subgrups de 10 equips.

En aquest sentit la federació ja ha realitzat una primera proposta d’agrupació, que s’haurà de validar pròximament quan també es procedeixi a fer oficial el format de competició. En aquesta primera proposta els representants de la demarcació gironina –el Palamós, l’Escala, la Jonquera, el Llagostera B, el Lloret i el Bescanó– continuarien formant part del grup 1 i competirien junts en el subgrup A, que es completaria amb la presència dels quatre equips osonencs –el Tona, el Manlleu, el Vic Riuprimer i el Vic. Si es compleix el guió que de moment té previst la FCF els primers classificats –podrien ser quatre o cinc equips– d’aquest primer subgrup es jugarien les places d’ascens amb els primers classificats del subgrup B del grup 1, mentre que la resta d’equips dels dos subgrups es jugarien evitar les places de descens.

El subgrup B del grup 1, amb qui els gironins es trobarien en la segona fase de la competició, està format en la proposta d’agrupació per equips vallesans, barcelonins i maresmencs. Concretament els deu equips serien el Mataró, el Júpiter, la Guineueta, Les Franqueses, el Mollet, el Parets, el Rubí, el Sabadell Nord, el Sant Cugat i la Unificació Llefià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)