2a divisió A

El Dépor demana que s’aturi la competició

Cautelar. El club gallec considera que no s’ha de jugar fins que es resolguin les denúncies

L’embolic pel cas Fuenlabrada, que ha paralitzat la disputa del play-off d’ascens a primera, continua sense desencallar-se. El Deportivo, que ja havia reclamat al comitè de competició que es repetís tota l’última jornada de lliga i també que donés al Fuenlabrada per perdut el partit que havien de jugar a Riazor, fa un pas més i demana que s’aturi la competició, com a mesura cautelar, fins que es resolguin totes les reclamacions presentades. Són diversos clubs els que han presentat denúncies al comitè de competició arran de la suspensió del Deportivo-Fuenlabrada. El Numància, un dels que han baixat a segona B, demana una lliga de 24 equips la temporada que ve.

Un jugador a l’hospital

Amb un escenari tan incert, és difícil aventurar quan podrà començar el play-off, tenint en compte que la voluntat de LaLiga és que es disputi primer el duel entre el Deportivo i el Fuenlabrada, en plena crisi pel brot de coronavirus. Un dels jugadors confinats a la Corunya va ser ingressat ahir a l’hospital. “No és de gravetat i s’ha decidit dur-lo a l’hospital per precaució”, va informar el Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)