1a femenina

L’Espanyol B fa la feina i puja de categoria

Fase d’ascens a 2a divisió femenina. El filial blanc-i-blau venç el Monte de Santander gràcies a dos gols matiners en el partit decisiu

monte 1 espanyol b 2

MONTE:Gutiérrez, Cuesta, Barreiro, Blanco, Gestera, Camino, Jioeldy, Mena, Valles (Campo 92’), Connie, Karen (Anahi, 92’).ESPANYOL B:Quesada, Vega, Corral, Xènia, Rubia, Extremera (Carla Sánchez 70’), Martínez, Anna Hernández, Sánchez (Benedicto 94’), Benítez i Pablos.GOLS:0-1 (5’) Lídia. 0-2 (12’) Anna. 1-2 (82’) Pilar, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Moraga.T.G.:A Connie, Barreiro, Karen, pel Monte; a Extremera, per l’Espanyol.PÚBLIC:A porta tancada, a la Ciutat Esportiva de Las Rozas, de la Federació Espanyola.

L’Espanyol B acompanyarà la pròxima temporada el Barça B, l’AEM de Lleida i el Seagull com a quart equip català en la segona divisió femenina. El filial blanc blanc-i-blau va aconseguir l’ascens al segon graó del futbol estatal després de vèncer contra el Monte de Santander en una fase a partit únic.

Les jugadores de Cobacho es van avançar ben aviat, primer amb la diana de Lídia, rematant una jugada personal d’Ari i després per mitjà d’Anna, en un lliure directe. En el tram final, el Monte va escurçar distàncies de penal i fins i tot va tenir un xut al pal però el resultat ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)