3a divisió FEF

El Peralada arrenca la pretemporada

3a divisió. El conjunt xampanyer, que dirigirà per segona temporada el jove Albert Carbó, ha realitzat avui la primera sessió d’entrenament per preparar el curs que ve

El Peralada és el primer equip dels quatre equips de tercera de la demarcació gironina que es posa en marxa. El conjunt xampanyer, que per segona temporada consecutiva dirigirà el jove Albert Carbó, ha fet avui la primera sessió de la pretemporada després que durant el dimarts la plantilla passés les respectives proves mèdiques.

De moment la plantilla del Peralada compta amb 16 jugadors confirmats i està pendent de tancar els últims moviments per donar per tancada la plantilla que intentarà repetir els èxits del curs de passat. Entre els setze jugadors confirmats hi ha els renovats Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi, Bertomeu, Aroca, Vilanova, Josu Currais, Asparó, Iván Amoedo, Pime i Carles Puig, mentre que les cares noves per la temporada que els de l’Alt Empordà han començat a preparar són les de Micaló (Amorebieta), Roger Cunill (Vic), Muritala (Girona B) i els davanters Adrià Casanova i Cristian del Pozo, que han arribat a Peralada procedents del Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)