Territorial

El Palamós buscarà aquest curs la regularitat

1a catalana. El degà, que ha renovat setze jugadors del curs passat, espera trobar una regularitat per arribar a la segona fase amb possibilitats d’ascens

El Palamós va començar a exercitar-se el 19 d’agost amb la voluntat d’encetar una temporada que es preveu dura i, sobretot, envoltada de molta incertesa a causa de la situació sanitària que estem vivint. L’entrenador, Joan Mármol, que inicia la segona temporada de la seva segona etapa dirigint el primer equip del degà, així ho explica: “Hem començat molt il·lusionats i esperançats de poder treballar per complir els nostres objectius.” El Palamós, amb setze renovacions, quatre baixes i cinc fitxatges, es marca com a objectiu la regularitat a dins del camp. “La temporada serà diferent de les altres, hem de mirar d’assolir una bona regularitat a la primera fase per arribar en les millors condicions a la segona. Som prudents amb els objectius que ens marquem i sabem que no hi ha favorits en aquesta categoria. T’ho has de guanyar”, assenyalava l’entrenador palamosí, que encara no dona per tancada la plantilla. El tècnic groc-i-blau es va quedar a mitges, a causa del confinament, en l’objectiu de retornar l’equip a la tercera divisió; tan sols els separava un punt de la Fundació Esportiva Grama en zona de play-off.

Mármol, però, es manté prudent a l’hora d’afrontar la futura competició del grup 1 de primera catalana: “Sabem que la situació és complicada i d’això dependrà l’inici de la competició. Hi ha altres coses més importants per resoldre en la nostra societat i treballarem a partir d’aquesta incertesa que ens envolta.” La pretemporada que havia dissenyat el club baix-empordanès ha estat retocada per la situació sanitària i, fins i tot, van haver de suspendre el partit amistós contra el Gavà la setmana passada. L’entrenador palamosí explicava la situació que viu el club en la pretemporada: “És la pretemporada més atípica que he planificat mai. Teníem previstos una sèrie d’amistosos amb equips de tercera divisió i segona B, però la incertesa del confinament ens ha fet ser més prudents.”

CONTINUEN (16):
Biel Pla, Mamadou Ndow, Albert Quintanas, Pep Vergara, Adri Salas, Alexis Sánchez, Guillem Cornellà, David Cano, Joel Salas, Xevi Germán, Ayoub Jaaidi, Toni Rossell, Pere Espuña, Sergio García, Jose Martínez i Dembo Batchally
ALTES (5):
Marc Viadé (Banyoles), Musa Fatty (l’Escala), Víctor Pajares (Calonge), Pep Ollé (Europa juv.) i Carles Callicó (Guíxols)
BAIXES (4):
Dani Muela, Sergio González, Alejandro Delgado i Charles Spragg
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)