Territorial

El Llagostera B vol tenir caràcter i regularitat

1a catalana. “Volem orientar els joves per ser més decisius a les dues àrees”, diu el nou tècnic del filial, Mario Fernández

El filial del Llagostera comença una nova temporada amb moltes novetats a l’equip. El cos tècnic, liderat per Mario Fernández, i catorze nous fitxatges intentaran aportar la regularitat a l’equip que l’any passat li va faltar tant. Fernández, que la temporada passada entrenava la Jonquera, arriba a Llagostera amb molta il·lusió: “Tinc moltes ganes de continuar demostrant el que vam fer la temporada passada, en què vam fer un bon joc i amb un pressupost humil.”

L’equip llagosterenc va iniciar la pretemporada el 20 d’agost per afrontar la cinquena temporada consecutiva a primera catalana.

La força dels joves

Fernández insistia que l’equip s’ha de beneficiar d’aquesta joventut: “Els jugadors joves que venen tenen ganes de fer un pas endavant a la categoria i tenen molt marge de millora. També tenim un gruix de jugadors que ja són més experimentats i que podran ajudar a trobar una regularitat en aquesta categoria tan dura.” La il·lusió és un dels factors que el tècnic destaca per sobre de tot: “Tenim molt bones sensacions amb l’equip, però la competició ens posarà a prova. Som prudents per la situació que estem vivint i respectarem totes les recomanacions sanitàries. L’equip té molta il·lusió per començar a competir i això és el més important.”

El filial llagosterenc ha fet una renovació al vestidor: quinze baixes i catorze fitxatges. L’equip també té el dubte dels jugadors que fan la pretemporada amb el primer equip.

Objectius clars

El filial del Llagostera va fer una temporada 2019/20 molt pobra pel que fa a resultats (dues victòries de 21 partits jugats). La suspensió de la competició pel confinament va suposar que l’equip salvés la categoria i pogués competir un any més a primera catalana. Fernández explica quins són els objectius de l’equip: “L’any passat l’equip jugava bé però no va acabar d’obtenir els resultats. Jo respecto molt la feina de l’anterior cos tècnic, nosaltres venim aquí a intentar trobar una regularitat més potent.”

El nou tècnic del filial també explica cap a on vol orientar el seu equip: “Volem orientar tots els jugadors joves per ser més decisius a les dues àrees (ofensiva i defensiva). El caràcter que tenim com a cos tècnic i les ganes de treballar seran importants per incrementar el nostre rendiment.”

Un curs exigent

Segons Fernández, el cos tècnic està a l’expectativa del nivell que pot arribar a assolir aquest equip. La competició, sense tenir encara cap data concreta d’inici, estarà dividida en dues fases i serà important agafar bones dinàmiques de resultats. Així ho explica Fernández: “Serà important començar bé la competició, ja que serà curta i exigent. Hi haurà molts derbis i això farà que la rivalitat sigui més gran. Som l’equip amb més joventut, i sense faltar al respecte a ningú, els que hem de tenir més qualitat. Trobo que el Vic i el Manlleu són clars favorits.”

CONTINUEN (7):
David López, Dídac Gordils, Joan Arxer, Pau Fortuny, Sergi Bas, Pol Llubera i Gerard Pouget.
ALTES (16):
Pau Llastarri i Àlex Sánchez (juvenil), Rafa Monty, Lolo Monty i Marouan Al Gourari (la Jonquera), Boris Conde (Lloret), Joel Bañuls i Èric Zalaya (Cornellà juvenil), Horty Nathanaël (Manresa), Iván Toribio (l’Escala), Johan Otín (St. Andreu Atl.), Arnau Faus (Junior FC), Nfamoussa Sangare (UE Can Gibert), Roger Fernández (juvenil Palamós), Aitor Sánchez (juvenil Damm) i Jerry Merveil (Alcorcón).
BAIXES (15):
Dani Resta, Sergi Resta, Gerard Davesa, Joel Vilalta, Eric Torres, Marc Crespo, José Alberto Germán, Albert Torra, Ayoub Borbata, Youssef Zayzoun, Llorenç Busquets, Monsif Khttar, Berna Baldeh, Àlex Bautista i Pau Juvanteny.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)