Territorial

El torneig de l’Estany no falla a la cita estival

3a i 2a divisió B. Un dels clàssics del futbol de pretemporada s’adapta a les noves mesures sanitàries per començar avui amb un cartell de luxe format pel Banyoles i el Figueres, de tercera, i l’Olot i el Llagostera, de segona B

Els clàssics mai fallen i el torneig de l’Estany, organitzat pel CE Banyoles, no podia faltar a la cita enmig del futbol de pretemporada del curs 2020/21. Tot i el ball de dates per la dilatació en l’inici de les competicions per culpa de la pandèmia del coronavirus i les estrictes mesures de seguretat sanitàries, el club del Pla de l’Estany s’ha entossudit a fer la que serà la 51a edició del torneig, que té un cartell de luxe, amb el mateix amfitrió, el Banyoles, i el Figueres, tots dos de tercera, i l’Olot i el Llagostera, de segona B.

Avui, les semifinals

El torneig de l’Estany comença avui mateix amb les semifinals que disputaran a l’estadi Miquel Coromina i Moretó la Unió i el Llagostera, a les 19.30 h, i el Banyoles i l’Olot, a les 21.30 h. Partits en dos dies, els enfrontaments entre els equips constaran de dues parts de 45 minuts cadascuna. Demà es disputarà el tercer i quart lloc (a les 19.30 h) i la gran final (a les 21:30 h), on no hi serà l’actual campió del torneig, el Barça B, absent i substituït pel Llagostera.

Per al Banyoles i el Figueres, el torneig de l’Estany serà el quart i cinquè assaig amistós, respectivament, i és que tots dos han aprofitat els darrers dies per mesurar les seves forces contra equips del futbol territorial que iniciaran les seves lligues el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, quinze dies abans de la data fixada per al començament de la tercera i la segona B.

El torneig serà la primera prova del Llagostera del curs 2020/21, que si bé fa dies que s’exercita, encara no ha jugat cap amistós, com sí que ha fet l’Olot. Els de la Garrotxa es van estrenar divendres amb un partit amistós contra el Peralada a les instal·lacions que Royalverd té a la Vall d’en Bas (1-1). Els dos conjunts gironins al bronze parteixen com a favorits per accedir a la final de demà, si bé el fet que falti encara un mes per començar la lliga els ha fet plantejar la pretemporada amb més tranquil·litat.

Accés segur i gratuït

El Banyoles ha informat que el torneig serà obert al públic i que no caldrà pagar per entrar a l’estadi Miquel Coromina i Moretó. Això sí, els assistents hauran de firmar a l’entrada un document de responsabilitat en què cada persona haurà de declarar que no presenta símptomes relacionats amb la Covid-19 i que passa a ser responsabilitat pròpia qualsevol de les accions que porti a terme. El club banyolí demana al públic que arribi amb antelació a l’inici dels partits per evitar aglomeracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)