Territorial

Greu crisi a la FE Palamós

El futur del club, dirigit per l’empresa Perfect Football, en perill

La supervivència de la Fundació Esportiva Palamós –el futbol de base vinculat al degà– sembla estar en perill. Els actuals dirigents, l’empresa Perfect Football amb el seu president Shubba Garg, i el sabadellenc Toni Reguant es plantegen abandonar el projecte de futbol de base que van iniciar tot just fa un parell de mesos. De fet, la propera setmana hi ha prevista una reunió dels actual dirigents de la Fundació amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Joan Barba, per buscar solucions als greus problemes esportius, estructurals i econòmics que pateix l’entitat en aquests moments. El club ha passat, en un parell de temporades, de tenir 22 equips en competició i prop de 300 jugadors –amb la coordinació de Gabi Gasca i Albert Deu– a no arribar ni al centenar de futbolistes i només tenir 6 equips de futbol 11 i 5 de futbol 7.

L’empresa Perfect Football va aterrar fa unes temporades a Palamós amb l’objectiu de fer negoci portant jugadors indis de famílies amb alt poder adquisitiu per entrenar i jugar a amb l’equip de quarta catalana que ells mateixos van crear. I el passat 12 d’agost la Fundació anunciava que Shubba Garg i Toni Reguant és feien càrrec del club en substitució de Joan Pau Pérez, que oficialment continua figurant com president a la FCF juntament amb els directius Joan Ureña, Pere Collell i Jordi Noguer. Ara, el futur de l’entitat no es veu gens clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)