2a divisió FEF

El municipal com a punt de partida

2a divisió B. El Llagostera arrenca el curs rebent la visita de l’Andorra (a les 17 h) en un municipal que s’ha de convertir en un fortí

El Llagostera ja fa dies que té en ment la competició, i és que la final de la copa Catalunya contra l’Hospitalet i el duel de la copa Federació contra l’Eixea li han servit per posar-se a prova abans del que avui comença, la lliga, en què els llagosterencs tenen molt clar que, des del primer dia, s’ha de traçar un bon camí per afrontar aquesta primera fase. “Que vinguem de partits importants és bo, perquè tenim el xip competitiu posat, però també arribem amb un desgast extra que haurem d’afrontar”, comenta el tècnic, Oriol Alsina.

Per començar amb bon peu, els d’Oriol Alsina tenen entre cella i cella el partit d’aquesta tarda (17 h) al municipal contra l’Andorra, sabent que, aquesta temporada, més que mai, el seu camp s’ha de convertir en un fortí que serveixi per fer el camí més planer. “La setmana que ve, ja descansarem i, més endavant, ens trobarem amb tres o quatre partits seguits fora, però ens haurem d’adaptar a tot el que ens vingui i aprofitar per sumar sempre que puguem”, comenta Alsina, que tindrà les baixes de Manchón i Magallán per al partit d’avui.

Els gironins es trobaran un Andorra que ha deixat molt bones sensacions durant la pretemporada, tot i que, les últimes setmanes, s’ha vist afectat per quatre positius de Covid-19 que han trastocat una mica els plans del tècnic, Nacho Castro. “Tenen una gran plantilla, de les més potents del grup, i tenen jugadors determinants que es poden adaptar a qualsevol estil de joc, fins i tot al joc directe”, analitza el tècnic.

LA PRÈVIA

Teníem moltes ganes de jugar-nos, per fi, tres punts. Arribem amb el xip competitiu posat de fa dies, però també més desgastats
L’Andorra és de les plantilles més potents del grup i té jugadors que es poden adaptar molt bé al municipal
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)