2a divisió FEF

El retorn de l’Olot haurà d’esperar

2a divisió B. Dos positius per la Covid-19 en el conjunt garrotxí desemboquen en la suspensió del partit que l’havia d’enfrontar amb el Cornellà aquest migdia

El retorn de l’Olot a la competició haurà d’esperar. El conjunt garrotxí havia de tornar a la lliga aquest migdia (12 h) al feu del Cornellà, però la Covid-19 li ho impedirà. Dos positius en la plantilla del conjunt garrotxí –dos jugadors– detectats durant el dia d’ahir van fer activar el protocol a l’Olot, que va comunicar l’existència dels casos a la FEF (Federació Espanyola de Futbol), l’encarregada de decidir en aquests casos segons l’esmentat protocol. D’aquesta manera, amb la informació sobre la taula, el jutge de la FEF va decretar la suspensió del partit “donades les circumstàncies excepcionals i de força major” i va indicar que l’ajorna fins que “s’acreditin totes les circumstàncies que en permetin la disputa”. S’haurà de veure, però, quan podrà tornar a jugar ara l’equip olotí, que, en principi, diumenge vinent rep el Barça B a l’estadi municipal. La intenció de l’entitat és efectuar noves proves durant la setmana i, si no hi ha més positius, tornar als entrenaments per preparar el matx contra els blaugrana. Finalment, el responsable de l’equip, Raúl Garrido, va pronunciar-se a les xarxes socials sobre la situació amb un missatge de tranquil·litat: “Estem bé, gràcies als que us aneu interessant. El cos tècnic sempre som positius però en aquest cas hem donat negatiu”, va manifestar l’entrenador.

LA FRASE

Estem bé, gràcies als que us interesseu. El cos tècnic sempre som positius, però hem donat negatiu
Raúl Garrido
TÈCNIC DE L’OLOT

EN SUSPENS

La FEF va decretar l’ajornament fins que les “circumstàncies en permetin la disputa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)