3a divisió FEF

El Peralada inicia amb bon peu el nou curs (1-0)

3a divisió. Una diana d’Arnau Ortiz (36’) i la bona actuació del porter David Aroca, han estat la clau de la victòria dels de l’Alt Empordà en la primera jornada al camp de l’Energia contra el Sants

El Peralada ha aconseguit el triomf en la primera jornada de la primera fase al subgrup B del grup cinquè de tercera. Una diana d’Arnau Ortiz en el 36 i la bona actuació defensiva en la segona part, amb un David Aroca brillant, han estat decisius en la victòria dels d’Albert Carbó en l’inici del nou curs.

La primera part ha començat amb domini altern dels dos equips, que intentaven sense èxit controlar al rival. Josu Currais ho ha provat primer amb dos xuts sense molt perill, i és que, les ocasions clares les ha tingut el Sants. Primer, amb una rematada de Guillermo amb el cap i després, amb una centrada en què la pilota s’ha passejat per davant de la porteria d’Aroca, sense trobar rematador (22’).

Coincidint amb la mitja hora de joc, el Peralada ha començat a carburar amb un Muritala molt actiu que ha generat dues ocasions que Adrià Casanova no ha aprofitat. En el 36, Arnau Ortiz sí que ho ha fet. El jove atacant s’ha tret de la màniga un gran xut imparable pel porter rival a passada de Casanova.

En la segona part, el Sants ha portat el pes del joc ofensiu i David Aroca ha hagut d’aparèixer per salvar el seu equip en dues accions consecutives només començar la segona part. El Peralada ha intentat controlar la situació i gràcies a la bona concentració en defensa ha pogut neutralitzar els atacs locals, sobretot, mitjançant centrades laterals i en jugades a pilota aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)