2a divisió FEF

Una errada del Nàstic dona el triomf al Barça B

2a divisió B. El porter Wilfred refusa malament la pilota en un córner i els blaugrana s’emporten un triomf en què el més lògic hauria estat un empat

BARÇA B 1 NÀSTIC 0

BARCELONA B:Peña, Solano, Ramos Mingo, Comas, Mingueza, Busquets, Jandro (Lucas de Vega, 61’), Ilaix (Álvaro Sanz, 90’), Maia (Matheus, 82’), Konrad (Hiroki Abe, 61’), Zeballos (Peque, 90’).NÀSTIC DE TARRAGONA:Wilfred, Albarrán, Bonilla, Rueda, Ribelles (Laso, 80’), Fausto Tienza (Fullana, 59’), Gerard Oliva, Brugué (Carbia, 72’), Quintanilla, Pedro (Amang, 72’) i Joan Oriol.GOL:1-0 (57’) Comas.ÀRBITRE:Pérez Muley.T.G.:als locals Jandro, Zeballos, Ilaix, Busquets i Mingueza; als visitants Brugué, Ribelles i Fausto.PÚBLIC:Sense públic, a l’estadi Johan Cruyff, a porta tancada.

El Barça B es va estrenar amb victòria en la lliga aprofitant l’errada del porter del Nàstic, Wilfred, en la jugada que va propiciar el gol de Comas. El conjunt blaugrana va quedar encallat per la feina defensiva del Nàstic però va poder sumar els tres punts en una jugada afortunada.

L’equip de Seligrat va treballar de valent per destruir el joc de combinació del Barcelona i en un inici d’alt voltatge –sis targetes grogues en els primers instants– es va veure molta igualtat. L’equip de Pimienta va amenaçar la porteria del rival amb un xut de Gustavo Maia, desviat, i una rematada amb el cap de Busquets per sobre del travesser. El Nàstic va estar a punt de marcar amb un apropament interessant de Bonilla i un servei de Joan Oriol per sobre del travesser.

En un córner, Wilfred va optar per rebutjar amb un cop de puny baix i la pilota va anar a parar rebotant al cap de Comas, que va inaugurar el marcador. A partir d’aquí, el Nàstic va intentar arribar amb més homes a l’àrea rival però no va tenir més ocasions que una centrada al primer pal que Amang va enviar fora de la porteria de Peña.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)