Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“L’errada d’Antonio Luna és del tot innecessària”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, va comparèixer a la sala de premsa de l’Anxo Carro contrariat i enfadat amb el resultat final del matx. L’andalús va ser clar valorant l’acció de l’expulsió de Luna, que va condicionar per complet el partit: “Marxo emprenyat perquè no es poden cometre aquestes errades en cap categoria. L’expulsió ens ha fet mal, pel minut que era i per la zona del camp, i prendrem mesures, ja que al final ens costen punts”, deia Francisco, que va lloar el bon treball de l’equip just abans de l’acció del lateral esquerre: “Fins aquell minut l’enfrontament estava controlat. Havíem estat superiors i estàvem fent tot el que havíem preparat, l’errada de Luna és del tot innecessària.”

Pel que fa a la segona part, Francisco es va atribuir la culpa del desgavell que va acompanyar l’equip fins a caure golejat, tot i que va trobar en l’aspecte físic, l’element clau: “El pla que teníem després del descans era formar una línia de quatre forta per evitar ocasions dels seus dos puntes, però no ha estat així i soc el primer que em poso a la fila dels culpables. L’1-0 ha estat una galleda d’aigua freda i una llosa que no hem superat. Amb avantatge en el marcador ells s’han trobat molt més còmodes. Volíem aprofitar la profunditat dels dos atacants que hem deixat [Samu Saiz i Nahuel Bustos] i fer entrar un carriler, però era clar que, en el punt de la temporada actual, físicament no estem preparats per aguantar tant temps amb deu jugadors”.

El Girona va veure tallada la seva progressió a Lugo després de dues victòries seguides, però només tindrà dos dies per refer-se i tornar al camí del triomf, al camp del Castelló: “Veníem a guanyar, però marxem amb un 3-0 i és un cop dur. Ara cal estar preparats, aprendre dels errors, evitar-los, millorar en la interpretació dels partits però no castigar-nos més del compte, segur que no soc jo el més pessimista de tots”, va explicar Francisco, que admetia de nou la mala segona part de l’equip condicionada per jugar amb un futbolista menys: “Més que la pitjor segona part des que estic aquí, han estat els pitjors últims trenta minuts. A ningú li han agradat, ja que hem estat molt lluny de ser l’equip que aspirem a ser. Tornem a competir d’aquí a dos dies i intentarem fer un bon partit a Castelló; no tenim cap més remei que aixecar el cap de seguida”, sentenciava l’andalús, visiblement enfadat i sense donar crèdit a l’acció d’Antonio Luna.

L’EXPULSIÓ DE LUNA

“No es poden fer aquestes errades, i prendrem mesures perquè al final ens costen punts”

LA REALITAT

“A hores d’ara no estem preparats físicament per aguantar tant temps amb deu”

Nafti: “No és fàcil fer tres gols contra deu”

Molt més alegre, el tècnic del Lugo, Mehdi Nafti, va valorar el matx després de sumar els sis punts possibles des de la seva arribada: “L’expulsió ha canviat el partit, però en el primer temps hem treballat molt i hem contrarestat el partit complicat que havia plantejat el Girona. No recordo cap ocasió visitant jugant onze contra onze”, deia el tècnic, que hi afegia: “Hem tingut paciència. No és fàcil fer tres gols contra deu, no és gens habitual.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)