Girona

Partits sense aturador per al Girona

Horaris. El conjunt blanc-i-vermell visitarà l’Almeria diumenge dia 1 de novembre (21h) i, després, dimecres dia 4, al Saragossa (19h) en el matx corresponent a la jornada 1

Francisco ve explicant darrerament que l’equip necessita temps per posar-se a punt físicament perquè hi ha molts jugadors que venen d’un llarg període d’inactivitat i va tornar-ho a repetir ahir després de la derrota a l’Anxo Carro contra el Lugo (3-0). I en aquest sentit, el calendari no està ajudant al Girona. I és que l’equip blanc-i-vermell, que va jugar diumenge (Oviedo, 1-0) i ahir (Lugo, 3-0) , jugarà ininterrompudament cap de setmana i entre setmana fins el 8 de novembre. LaLiga ha anunciat avui més horaris i ha confirmat que el partit corresponent a la jornada 1, a la Romareda contra el Saragossa, es disputarà dimecres dia 4 de novembre (19h). D’aquesta manera continuarà sense aturar-se el conjunt dirigit per Francisco que dissabte visita el Castelló (20.30h), dimarts 27 rep al Cartagena (19h), diumenge 1 de novembre viatja a Almeria (21h), l’esmentat dimecres 4 visita al Saragossa (19h) i, finalment el cap de setmana del 7 i 8 rebrà al Las Palmas (horari per confirmar).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)