3a divisió FEF

El Peralada empata a casa contra l’Horta (0-0)

3a divisió. Els de l’Alt Empordà han patit la pressió dels de Víctor Valdés en el primer temps, però han igualat forces en el segon

Peralada 0 horta 0

PERALADA:Aroca, Coro, Romero, , Micaló, Josu, Iván Amoedo (Diaby, 77’), Papa, Èric Vilanova, Ritxi Mercader (Hwang, 77’), Arnau Ortiz (Muritala, 65’ (Carles Puig, 87’)) i Adrià Casanova (Pime, 77’).HORTA:Tovar, Èric Ruiz, Caparrós, Iván, Jalow, Mamadou (Sergi Moreno, 55’), Manriques, Múrias (Gimeno, 75’), Bertomeu (Edipo, 55’), Adilson i Pedro Astray (Alfi, 80’).ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:a Mamadou, Adilson, Papa, Iván Amoedo i Diaby.T.V.:cap.

El Peralada ha sumat un bon punt a casa contra l’Horta i continua sense conèixer la derrota després de disputar-se dues jornades de lliga. Els xampanyers han patit molt en la primera part, i és que, l’Horta de Víctor Valdés ha pressionat de valent, ha gaudit de dues oportunitats clares a través de Bertomeu i han topat amb el pal després d’una rematada d’Adilson. En la segona part, les forces s’han igualat i els d’Albert Carbó fins i tot han pogut endur-se els tres punts.

La primera part ha començat amb l’Horta buscant la porteria defensada per David Aroca. De seguida, l’ex del Peralada, Víctor Bertomeu, gairebé ha fet el primer, però Papa ha interceptat molt bé. Els barcelonins han continuat pressionant. Poc després, Adilson ha enviat una pilota al pal i en el refús, de nou Bertomeu, ha fet lluir Aroca. Abans del descans, Bertomeu, el futbolista més actiu dels visitants, ha tornat a topar amb Aroca, que ha refusat a corner un nou xut de l’atacant.

La segona part s’ha iniciat amb un canvi de tendència i amb el Peralada gaudint de la primera gran ocasió mitjançant Arnau Ortiz, que ha vist com Tovar enviava a corner la seva rematada.

L’Horta ha pogut marcar a l’equador del segon acte a través d’Adilson després d’un refús que havia rebotat amb el davanter visitant, però de nou els d’Albert Carbó han generat sensació de perill, aquesta vegada a les botes de Muritala, sense encert en la centrada final.

En l’últim minut, Aroca ha tornat a intervenir de manera providencial per assegurar finalment un punt de bon regust per als altempordanesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)