Girona

Ibrahima Kébé confirma que és el positiu del Girona

2a divisió A. “No tinc símptomes i em trobo bé”, explica el migcampista, baixa per al partit d’avui a Almeria

El Girona ha facilitat poc abans de viatjar cap a Almeria la convocatòria per al partit d’aquest vespre (21h) al Jocs del Mediterrani. El club, que va ajornar ahir l’anunci de la llista de convocats, va informar d’un positiu a la plantilla, sense revelar-ne el nom. Qui s’ha quedat a casa és Ibrahima Kébé, un migcampista amb dorsal del filial però integrat de ple com a jugador del primer equip i amb un protagonisme creixent amb Francisco. “No tinc símptomes i em trobo bé. He de complir el protocol i aïllar-me uns dies. Continuaré treballant a casa fins a derrotar el virus, per poder tornar bé”, ha explicat el malià en un missatge difós per les xarxes socials del Girona.

Després del positiu detectat divendres, la resta de la plantilla i el cos tècnic es van sotmetre a més PCR i van sortir tots negatius, per la qual cosa el partit d’aquest vespre no ha perillat. A més d’Ibrahima, es perd el partit d’aquest vespre Cristhian Stuani, perquè Francisco prefereix no forçar la seva reaparició. Tampoc hi són Muric i Juanpe, lesionats, ni Yan Couto, que ha de tornar de l’estada de preparació amb la selecció brasilera sub-20. El Girona arriba a Almeria després d’haver aconseguit quatre victòries en els cinc últims partits, però es trobarà un rival també animat i amb molt potencial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)