Girona

El Girona, amb vuit, aguanta estoicament el 0-0 contra l’Almeria

Girona. Els blanc-i-vermells han patit l’expulsió de Ramalho (28’), Cristóforo (79’) i Monchu (81’), però han sumat un puntàs tot i l’atac i gol del conjunt andalús en el tram final

El Girona ha empat a zero en la seva visita al camp de l’Almeria. Els gironins han hagut de fer un treball defensiu immens, sobretot en els últims minuts, després de quedar-se amb vuit futbolistes per culpa de l’expulsió de Ramalho (28’), Cristóforo (79’) i Monchu (81’). Els locals han atacat constantment i han tingut múltiples ocasions de gol però els de Francisco han aguantat sumant un punt amb sabor dolç, que deixa però a l’equip amb seriosos problemes per afrontar el partit del dimecres a la Romareda de Saragossa.

En els primers compassos del partit, el Girona ha intentat imposar el ritme del joc que més li convenia. Els de Francisco han mantingut la possessió de la pilota i quan no la tenia, sempre s’ha mostrar ordenat sense concedir al contrincant. Amb el partit sota control, una mala passada enrere de Cristóforo a Ramalho ha obligat al basc a fer falta davant la pressió de Sadiq. En primera instància, el col·legiat ha ensenyat targeta groga al central però a petició del VAR ha acabat expulsant al futbolista blanc-i-vermell. De nou, el Girona ha patit una vermella directa per a un jugador en la primera meitat, aquesta vegada en el 28, tal com va passar a El Molinón contra l’Sporting amb Franquesa (45’) o a l’Anxo Carro contra el Lugo amb Luna (44’).

En els minuts restants de la primera part, el Girona no s’ha desordenat però ha estat l’Almeria l’equip que ha disposat de més ocasions amb un intent de cop de cap de Sadiq i un de Carvalho, molt desviat tot i rematar sol.

En la segona part, Francisco ha fet entrar Santi Bueno en el lloc d’Aday per tornar a tenir dos centrals naturals al camp. L’equip ha mantingut l’ordre i gràcies al poder ofensiu a l’eix ha pogut refusar el perill local. De fet, fins i tot Mamadoy Sylla ha tingut una bona ocasió per part gironina en el 59, quan Calavera li ha posat una pilota a l’espai que el català d’origen senegalès ha enviat als núvols una mica escorat.

L’ordre ha estat la clau que ha permès al Girona no deixar espais, un fet que s’ha complicat quan Cristóforo (79’) i Monchu (82’) també han vist la targeta vermella. Els gironins s’han quedat amb vuit futbolistes damunt el terreny de joc i tots han defensat amb ungles i dents davant el vendaval de l’Almeria, que ha generat múltiples ocasions sense estar encertat en els metres finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)