Territorial

36 dels 40 clubs de 1a catalana demanen “poder formar part de la solució” davant la incertesa pel retorn a la competició

Aturat des de fa poc més d’un mes, l’incertesa governa, ara mateix, en el futbol no professional català. D’acord amb el pla efectuat pel Govern, els equips podran tornar als entrenaments el proper dilluns dia 23, encara que la competició no podrà reprendre’s de nou, en principi, fins entrat el gener, fins el cap de setmana del 9 i 10 de gener, un cop assolida la quarta fase de la desescalada, però tot plegat porta a un escenari desconegut, farcit de dubtes sense resolució de moment.

I és que els campionats que van poder engegar al setembre (primera, segona i tercera catalana) estan a les beceroles, amb tan sols dues jornades disputades, i la tornada a la competició doncs suposa un interrogant en què els clubs de primera catalana volen dir-hi la seva. 36 dels 40 clubs de primera s’han reunit per posar-se “a disposició de la Federació Catalana de Futbol”, per tal de “poder formar part de la solució als temes que ens ocupen a tots”, d’acord amb el què han explicat en una nota de premsa en què exposen els principals assumptes que els inquieten. El fet d’haver de jugar entre setmana o d’haver-ho de fer també a porta tancada, sense possibilitat de recaptació per no poder entrar públic, son dos dels punts en què més èmfasi posen les entitats.

La nota de premsa íntegre:

“A la reunió d’ahir al vespre, en la que van participar 36 dels 40 dels clubs de la Primera Divisió Catalana (tant del primer com del segon grup) compartint els seus punts de vista al voltant dels temes que els ocupen, van acordar:

-Valorar molt positivament el comunicat en la que la FCF comunica que es reunirà amb els Clubs i quedant a l’espera de saber com i quan es farà.

-Designar una comissió amb dos membres de cada subgrup en la que quedi representada també la territorialitat de la categoria perquè es pugui fer aquesta reunió quan abans millor.

-Plantejar una comissió permanent dels clubs de la categoria, que és la màxima que té la FCF, per tractar tots els temes que ens puguin afectar i poder compartir-los amb la FCF.

-Incidir amb la peculiaritat del futbol amateur a l’hora de reprogramar la competició i evitar jugar entre setmana.

-Demanar a la FCF que faciliti als clubs que ho demanin i mentre durin les restriccions perimetrals i de toc de queda, un certificat oficial autoritzant els desplaçaments dels jugadors per poder entrenar, en el cas que visquin fora del municipi. Aquest certificat seria complimentat per cada Club, sota la seva responsabilitat.

-Estudiar compensacions pels Clubs en el cas que s’hagi de jugar algun partit a porta tancada per causes de força major o que, en algun camp, no es pugui jugar per decisions dels ajuntaments o d’altres institucions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)