Territorial

El juvenil, amb solvència

Divisió d’honor juvenil. El Girona supera amb molta comoditat el Villacarlos i corrobora la forta arrencada, amb 10 punts dels 12 en joc

GIRONA 4 villacarlos 0

GIRONA:Lluc, Arnau, Álvaro, Loic, Aarón, Méndez (Unai, 69’), Gabri, Iker Oltra (Kane, 57’), Dawda (Kemo, 74’), Farnós (Sarkodie, 69’) i Ureña (Ricard, 57’).AT. VILLACARLOS:Torres, Company, Jair, Luke, Toni Pons, Torres, André, Molano (Ethan, 83’), Arthur, Sebas (Joseph, 64’) i Aarón (Moll, 72’).GOLS:1-0 (23’) Dawda, 2-0 (33’) Farnós, 3-0 (36’) Gabri. 4-0 (87’) Unai.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:Álvaro, Aaron; Jair i Torres.

El Girona de divisió d’honor juvenil està protagonitzant una arrencada molt forta i solvent. Després de tres victòries i un empat al camp del Barça, el conjunt d’Àlex Marsal es va imposar amb molta superioritat a l’Atlético Villacarlos menorquí, que no va tenir res a fer en la seva visita a Vilablareix. Els blanc-i-vermells van trigar deu minuts a assumir el control absolut de la pilota. Després d’alguna ocasió, Dawda va obrir la llauna (23’) en l’acció posterior a un córner en què la pilota havia rebotat al pal. Els locals van crear un parell d’ocasions més abans del 2-0, obra de Farnós, que primer va rematar la centrada d’Ureña i després va recollir el rebuig del porter (33’). I de seguida, va arribar el tercer, en un bon exercici de pressió alta que va acabar amb gol de Gabri (36’).

El Villacarlos va mirar d’espavilar una mica en la segona part, en què hi va posar més intensitat. Li va costar moltíssim, però, generar alguna arribada amb cara i ulls. Els d’Àlex Marsal, amb el partit molt ben encarrilat, van tenir un parell d’ocasions clares abans del 4-0, en una jugada de Kemo que Unai va rematar (87’). Els gironins, líders, visitaran diumenge l’Espanyol, que ha guanyat els tres partits que ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)