La primera victòria del Banyoles, clara i contundent

3a divisió. Els de Pitu Batlle firmen un partit brillant i superen a domicili la FE Grama (0-3)

fe grama 0 banyoles 3

FUNDACIÓ GRAMA:Guiseris, Michel, Juan Carlos, Peña, Víctor Díaz, Yeray (Franco, 53’), Machuca, Roger, Óscar Muñoz (Montalbán, 73’), Aliaga (Adil, 53’) i Peris (Àngel, 73’).BANYOLES:Bartrina, Ignasi, Botxi, Nil, Roura, Pau Ribas, Andreu (Toni Güell, 68’), Venzal, Gispert (Ferru, 84’), Moha (Sala, 84’) i Henry (Turon, 77’).GOLS:0-1 (51’) Henry, de penal. 0-2 (76’) Moha. 0-3 (79’) Turon, de penal.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Als locals Yeray i Juan Carlos, i als visitants Andreu, Gispert, Toni Güell i Nil.COMENTARI:El Banyoles ja té la primera victòria al sac. Després de quatre derrotes en quatre partits, els del Pla de l’Estany es van treure l’espina de la millor manera, superant la FE Grama i oferint una molt bona imatge. El Banyoles va fer mèrits des de molt aviat per encarrilar el partit, però el travesser va fer la vida impossible als de Pitu Batlle en la primera part. Concretament a Gispert, que s’hi va estavellar en tres ocasions. Primer, en dues accions consecutives en el minut 5, que va culminar Moha amb un gol en fora de joc. I després amb un llençament de falta directa que també va picar a la fusta. El primer gol, però, va acabar arribant, tot i que va haver de ser des dels onze metres. El va fer Henry en el 51’, que no va desaprofitar el penal provocat per Botxi en un córner. A partir de llavors, els banyolins es van destapar i, primer, Moha va fer el 0-2 culminant una bona jugada col·lectiva i, després, Turon va provocar un penal que ell mateix va transformar en el 0-3 definitiu.