2a divisió FEF

L’hora dels valents

2a divisió B. L’Olot vol el primer triomf, de la manera que sigui, per respirar i escalar posicions en la taula

L’Olot buscarà contra el Barça B (a les 16.30 h) el primer triomf del curs ja en el sisè partit de lliga, un enfrontament, però, corresponent a la segona jornada del campionat que va ser suspès pels casos de coronavirus a la plantilla garrotxina. L’equip dirigit per Raúl Garrido ha sumat només dos punts dels primers quinze en joc, un rèdit escàs que l’ha situat en l’última posició de la taula. El matx servirà per posar al dia als olotins, que descansen el cap de setmana i, per això, estan centrats al 100% a batre els blaugrana: “Som conscients que les coses no estan anant com voldríem i sabem que el partit del Barça B és vital per marcar un punt d’inflexió. Volem que surti el millor de nosaltres per tractar de progressar i estar en una situació més propera al que esperàvem”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no podrà comptar amb cinc peces clau en els seus esquemes com Masó, Pol Ballesté, Carles Mas, Aspar i Pedro. El filial del Barça també arribarà a la Garrotxa carregat de baixes i dubtes: “Ells tenen baixes però nosaltres també. Tenim catorze jugadors del primer equip, però ells són un club molt gran amb juvenils de primera línia i una plantilla molt més àmplia. No pensem en les baixes, estem centrats en els que hi seran per donar la millor resposta”, diu el valencià.

L’Olot ha firmat el seu segon pitjor inici després de cinc jornades en els set anys en la categoria, un mal moment que vol revertir per no despenjar-se en la classificació i abocar-se a patir en plena reestructuració de les competicions: “Hem tingut anys de molta riquesa futbolística i l’equip ens ha malacostumat. Els resultats eren molt bons i això ens ha fet creure que era fàcil. Hem posat un llistó que era un petit miracle”, conclou Raúl Garrido.

0 Partits guanyats 1

2 Partits empatats 1

3 Partits perduts 2

2 Gols a favor 1

8 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

Som conscients que les coses no estan anant com voldríem i sabem que el partit del Barça B és vital per agafar un punt d’inflexió
Els dos equips tenim baixes, però el Barça és un club gran amb juvenils de primer nivell
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)