2a divisió FEF

Cap a la Terra Ferma en un moment dolç

2a divisió B. El Llagostera visita el Lleida amb l’objectiu d’allargar la dinàmica positiva

El Llagostera no para d’encadenar partits, amb el desgast acumulat que això suposa, però els bons resultats estan donant ales a l’equip i els gironins ho volen aprofitar per aconseguir també un bon resultat en la visita avui al camp del Lleida, en el partit corresponent a la quarta jornada que es va ajornar pels casos de Covid-19 de la plantilla blau-i-vermella. “Estem demostrant que competim molt bé i que som un equip difícil de batre; de fet, només hem encaixat un gol en quatre partits de lliga. Esperem que no ens passi factura el desgast”, comenta el tècnic, Oriol Alsina, que sap que l’estat físic de l’equip cada vegada és més fràgil: “No és fàcil anar gestionant qui juga. Hi ha jugadors que estan jugant molts partits noranta minuts i ho hem de vigilar.”

Mantenir la imbatibilitat serà una bona prova per als gironins, i és que a davant es trobaran un Lleida tocat anímicament després de la derrota de dissabte contra el Cornellà (2-3). “Serà un partit complicat i llarg, en un camp molt gran. És un equip que manté el bloc del curs passat i té jugadors de màxim nivell, pensat per entrar com a mínim en la nova categoria. A més, treballen molt bé l’estratègia i la intensitat. Haurem d’anar al límit i mirar que la línia entre aconseguir un bon resultat o no ens vagi a favor”, analitza Alsina.

2 Partits guanyats 1

0 Partits empatats 3

2 Partits perduts 0

9 Gols a favor 3

7 Gols en contra 1

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)