Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Hem generat ocasions per no perdre el partit”

Francisco Rodríguez no va acabar de veure justa la desfeta d’ahir i es va mostrar disgustat pel resultat en la roda de premsa telemàtica. “Marxem fotuts i emprenyats. Teníem l’obligació de guanyar a casa i marxem amb derrota. Penso, però, que hem generat prou ocasions per no perdre”, va assenyalar. “En els últims 20 minuts ells han jugat bé amb el resultat a favor. Han fet el partit lent, amb moltes interrupcions; ens ha costat entrar en joc i això ens ha perjudicat”, va explicar sobre la falta de situacions generades en el tram final. “Crec que hem creat ocasions suficients per no perdre el partit”, va insistir el tècnic. “Al camp de l’Espanyol vam tenir la fortuna de fer gol. Avui ens ha costat una mica més i ho hem pagat car.”

La desfeta contra el Màlaga va significar la segona derrota consecutiva a Montilivi. “Contra el Mallorca i avui, sí que és veritat que hi ha hagut fases en què ens ha costat portar la iniciativa, però també n’hem tingut d’altres en què hem estat bé. El curs passat era al contrari. Però la tendència ara mateix a segona divisió A, i no ho dic com a excusa, és que tots els equips obtenen més punts fora de casa que al seu camp”, va manifestar el preparador, que va assegurar que perdre no li va saber més greu després de l’espectacular victòria de divendres a l’RCDE Stadium. “Intento mantenir l’equilibri, perquè sabem que no serà fàcil. Sabia que, per molt que guanyéssim contra l’Espanyol, no acabaríem entre els sis primers aquesta jornada, perquè la realitat és la que presentava l’equip”, va afirmar. “Vam fer un esforç molt gran a Barcelona, continuem amb sis, set baixes. Anem justos. Aquesta nit toca estar enfadats, però demà ens aixecarem i prepararem el partit contra l’Alcorcón. Hem de seguir”, va dir el tècnic, conscient de la situació del conjunt que orienta i de l’exigent calendari que ha d’afrontar: “És el que toca. Ens hem de sobreposar, hem de donar descansos i equilibrar les forces, perquè anem molt justos i són molts partits. També ens coincideix amb l’estat en què tenim l’equip. Ara en sortim perjudicats; tant de bo en un altre moment del curs en sortim beneficiats.”

EL CALENDARI

“Ens hem de sobreposar, hem d’equilibrar les forces perquè anem molt justos”

EL TRAM FINAL

“Han fet el partit lent, amb moltes interrupcions; ens ha costat entrar en joc”

Manolo Sánchez: “A Girona, no hi guanya tothom”

Atesa l’absència del primer entrenador del Màlaga, Sergio Pellicer, per sanció, va ser el segon, Manolo Sánchez, qui va seure a la banqueta per cobrir-lo i també qui va parlar a la sala de premsa. “Hem sabut patir sense pilota”, va explicar el tècnic de 29 anys, que va reivindicar la victòria del seu equip: “A Girona, no hi guanya qualsevol.” “Hem estat molt bé. Tothom s’ha sacrificat i hem estat molt compactes”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)