3a divisió FEF

Marc Medina i Carles Coto, dos lesionats de pes per a la Unió

3a divisió. El davanter i el migcampista pateixen una lesió muscular a l’abductor i l’isquiotibial respectivament

El Figueres ha anunciat que Marc Medina i Carles Coto, dos dels jugadors més importants en els esquemes del tècnic Javi Salamero i amb més galons dins del vestidor, pateixen una lesió muscular que els obligarà a estar allunyats dels terrenys de joc en els propers partits. El davanter de Platja d’Aro es va fer mal la setmana passada a la zona de l’abductor, mentre que el migcampista figuerenc va patir una lesió a l’isquiotibial.

Marc Medina ha estat titular en quatre dels cinc partits d’aquesta temporada i ja en el darrer, va causar baixa per aquesta lesió. L’atacant ha fet dues dianes en total i ha acumulat 310 minuts de joc.

Pel que fa a Carles Coto ha participat en tres dels cinc partits disputats fins ara i ha acumulat 184 minuts per confirmar que ha deixat enrere definitivament la greu lesió que va patir el curs passat.

Aquestes dues baixes s’afegeixen a les de Mario Mendoza (amb una lesió al canell) i Marc Granero (a l’espatlla).

Més pedres en el camí

La Unió ha començat la temporada amb uns números dolents. Després de cinc jornades disputades, els figuerencs només han guanyat un matx, al camp de la FE Grama (0-2), i van aconseguir sumar un punt en el darrer partit a casa contra el Vilassar (1-1). Pel camí, derrotes contra el Girona B en l’estrena (0-3), una de sonada a casa contra el Granollers (0-7) i a Cerdanyola (2-1), una trajectòria irregular que ha situat a la plantilla dirigida per Salamero en la vuitena posició en zona de disputar la segona fase per lluitar per la permanència, però molt a prop de les posicions per lluitar per una segona fase encara amb opcions de fer play-off d’ascens a la nova segona divisió FEF.

La igualtat en el subgrup B del grup tercer és màxima i la línia entre l’èxit i el fracàs molt fina. Per sort, el Figueres és conscient que té marge de millora i, tot i les baixes de consideració, té arguments en la seva plantilla per escalar posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)