2a divisió FEF

Tombats pel mínim esforç

2a divisió B. El Llagostera perd el primer partit del curs al camp d’un Lleida molt fluix, però que es va trobar amb un penal al final

lleida 1 llagostera 0

LLEIDA:Pau Torres; José Ruiz (Eneko, 37’), Simic, Fall, Abraham; Toni Vicente (Cano, 67’), Chavero, Quim Araujo (Diana, 67’); Álvaro González (Joanet, 81’), Abel Molinero (Yasser, 81’) i Raúl González.LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez (Aimar, 62’), Julen, Diego, Aleix Roig; David Garcia (Pitu, 81’), Cortés; Guiu, Gil, Salvans (Duba, 76’), i Dieste (Sascha, 62’).GOLS:1-0 (75’) Raúl González (p.).ÀRBITRE:Latorre García.T.G.:Als locals Raúl González, Quim Araujo, Fall, Simic i Yasser, i als visitants Pere Martínez i David Garcia.T.V.:Directa al visitant Cortés (87’).

El Llagostera volia allargar el seu moment dolç com més millor, però algun dia havia d’arribar la primera derrota de la temporada i va ser ahir al camp del Lleida (1-0). El més dur, però, és que no va ser un partit en què els llagosterencs es mereixessin marxar amb les mans buides. Si més no, el Lleida no va merèixer sumar els tres punts. I és que segurament pocs partits tan avorrits com el d’ahir s’han vist durant aquesta temporada, perquè el zero a zero semblava que ja anés bé als dos equips. Al final, però, el Lleida es va trobar un penal en una jugada aïllada i en va fer prou per aconseguir la victòria contra els gironins.

El guió que es veuria a la gespa ja va quedar clar des dels primers minuts. El Llagostera, conscient que havia de controlar el desgast de les últimes setmanes, va cedir la iniciativa a un Lleida que amb la pilota als peus va ser tan lent com va poder, i més. Lògicament, als gironins ja els anava bé que no passés gran cosa en el partit, i es mantenien ben sòlids en defensa i buscant aprofitar algun contraatac o jugada a pilota aturada. Sense èxit, i és que en l’estratègia els gironins sí que van estar pitjors que mai.

La primera part va deixar ben poques accions destacables, però és que la segona tampoc va millorar gaire. Quan semblava que el partit s’animava una mica, un dels dos equips hi posava la calma. Era un 0-0 de manual, però al Llagostera li va sortir creu, i és que en el 75’ el Lleida va muntar un contraatac que va acabar amb un penal de Cortés sobre Raúl González, que el mateix davanter del Lleida va transformar en l’1-0. En pocs minuts el Llagostera havia de mirar de capgirar el guió completament i no va poder, tot i que en el 94’ Pitu va tenir dues molt bones ocasions, la segona de falta, per tancar el partit amb un final somiat per ell en el retorn a la lliga, però Pau Torres ho va evitar.

No havien tingut ocasions, però a vegades el futbol és així. El més just era un empat