Territorial

La FCF demana tancar les instal·lacions a les 23h

Futbol. El secretari general de la federació catalana ha fet la petició al conseller d’Interior

La federació catalana de futbol ha demanat al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, que durant aquest primer tram de desescalada, les instal·lacions esportives puguin allargar la seva activitat i tancar a les 23h de la nit. Això permetria guanyar marge als equips per fer ús de les instal·lacions per als entrenaments. La federació també demana que la Generalitat autoritzi la mobilitat durant els caps de setmana per poder fer entrenaments. Ha fet les propostes el secretari general de la FCF, Oriol Camacho, en una reunió amb el conseller Sàmper, en què han assistit també la directora general de Protecció Civil, Isabel Ferrer; el president de la UFEC, Gerard Esteva, i altres membres de federacions esportives.

La federació catalana també demana que, per al segon tram de desescalada, es puguin fer partits amistosos d’àmbit comarcal. La intenció és que en el quart tram es pugui reprendre la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)