2a divisió FEF

Beneïda victòria i beneït descans per a l’Olot

2a divisió B. Els de la Garrotxa van aconseguir el primer triomf del curs, amb remuntada inclosa, contra el Barça B i s’aturen aquest cap de setmana amb l’objectiu de recuperar efectius per al pròxim matx contra l’Hospitalet

L’Olot va respirar l’aire més fresc que pot aportar una victòria quan més es necessita. Els olotins van espantar els fantasmes dels dubtes remuntant un 0-1 al Barça B, malgrat que la diana blaugrana fes créixer el neguit entre els jugadors dirigits per Raúl Garrido. La demostració d’orgull de la plantilla garrotxina tot i les sis baixes importants que tenien va servir per confirmar-se a si mateixos que són capaços de tornar al nivell que tenien quan la pandèmia del coronavirus va fer aturar la competició. Els tres punts sumats van permetre als olotins superar l’Espanyol B i el mateix Barça B en la taula, tot per veure-ho amb uns altres ulls.

L’últim partit que va remuntar l’Olot va ser el 15 de gener del 2020, en un matx endarrerit contra l’Ebre. Els de Raúl Garrido van capgirar un 1-0 dels aragonesos per aconseguir els tres primers punts de l’any i iniciar una ratxa de nou jornades sense perdre, abans que tot es paralitzés i les competicions no professionals es donessin per acabades. Per trobar una remuntada olotina en la lliga al municipal cal retrocedir fins al 20 de gener del 2019, quan també amb el tècnic valencià a la banqueta, la plantilla de l’Olot va aixecar un 0-1 al Peralada en un duel gironí apassionant.

“Per fi una mica de tranquil·litat, que ens ho mereixem; jugadors, cos tècnic i gent del club que fa el possible perquè tot vagi rodat”, comentava Jordi Xumetra, l’autor del 2-1 definitiu, que va anar a abraçar-se al seu entrenador per celebrar la diana, una mostra de suport del grup. “Per fi hem trobat la famosa vacuna contra els nostres mals i ara tenim deu dies per recuperar jugadors, corregir errors i créixer a partir d’aquí”, sentenciava el de l’Estartit.

Mirant al futur

L’Olot va afrontar el matx contra el filial del Barça amb les baixes de Lluís Aspar, Jordi Masó, Pedro del Campo, Pol Ballesté i Carles Mas, i durant el partit contra els blaugrana José Antonio Soler es va fer una lesió muscular i es va sumar als problemes de l’equip.

El descans d’aquest cap de setmana els anirà de meravella, als de la Garrotxa, ja que en els deu dies sense partit podria ser que Garrido recuperés Lluís Aspar, Pedro del Campo, Pol Ballesté i Jordi Masó –això sí, si el de Fontcoberta obté el vistiplau dels metges amb la confecció d’una màscara especial per protegir-se de la fractura nasal–. Per a Carles Mas serà molt just arribar al duel del diumenge 6 de desembre al camp de l’Hospitalet (a les 17.30 h) i per a Soler impossible, després de confirmar-se la ruptura a l’isquiotibial, que l’obligarà a estar entre dues i tres setmanes allunyat dels terrenys de joc.

L’ÚLTIMA REMUNTADA A CASA

El 20 de gener del 2019 els olotins van aixecar un 0-1 en el duel gironí contra el Peralada

L’ÚLTIMA REMUNTADA

El 15 de gener del 2020 l’Olot va capgirar un 1-0 al camp de l’Ebre en l’inici d’una ratxa brutal fins al març
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)