3a divisió FEF

Sense cap duel ni descans per primera vegada

3a divisió. Al migdia, el Girona visita el Sant Andreu, i la Unió, el Sants i, a la tarda, el Peralada rep la FE Grama i el Banyoles, el Granollers

La setena jornada serà la primera en què els quatre representants de la demarcació gironina jugaran per separat, i és que fins ara sempre hi havia hagut algun duel directe o algun dels equips descansava. Serà una jornada important per a tots ells, ja que s’arribarà al primer terç d’aquesta primera fase i comença a ser l’hora d’encarrilar els objectius o, si més no, de no allunyar-se’n gaire.

En aquest sentit, els dos equips que afronten la jornada amb més deures pendents són el Figueres i el Banyoles. En el cas dels figuerencs, la victòria comença a ser una necessitat després de sumar només un punt dels últims nou, i per això volen aconseguir aquest migdia (12.15 h) els tres punts al camp d’un Sants que tanca la classificació amb només un punt. El Banyoles, en canvi, ve de guanyar la setmana passada al camp de la FE Grama (0-3), i confia estrenar-se a casa per acostar-se més a la zona mitjana de la classificació. Però no ho tindrà fàcil, perquè rebrà la visita (16.30 h) d’un Granollers que, tot i haver guanyat només un partit –el 0-7 al camp del Figueres–, encara no ha perdut a domicili.

A diferència del Figueres i el Banyoles, el Girona B i el Peralada són a la part alta de la taula, però saben que no es poden encantar. Sobretot el filial gironí, que ve de perdre en el duel directe contra els xampanyers i que avui tindrà un partit complicadíssim, ja que visita el líder, el Sant Andreu (12 h), que ve de descansar la setmana passada i que en l’anterior va cedir els primers punts del curs amb un empat, precisament a Peralada. Els xampanyers, per la seva banda, volen mantenir la imbatibilitat i guanyar el primer partit a casa –han empatat els dos partits com a locals i guanyat els tres com a visitants– aprofitant la visita d’una Fundació Grama (16.30 h) tocada després de la derrota contra el Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)