El Figueres guanya i el Girona B rescata un punt

3a divisió. Els de Javi Salamero es retroben amb la victòria al camp del Sants (0-1), mentre que el filial gironí aconsegueix un bon empat al camp del líder, el Sant Andreu (2-2)

En la jornada matinal del subgrup 3B de tercera divisió el Figueres ha aconseguit una importantíssima victòria al camp del Sants, que li permet trencar una mala dinàmica i afrontar els pròxims partits amb menys pressió. Els figuerencs han hagut de suar de valent, i és que el cuer no li ha posat les coses gens fàcils. En la primera part no hi ha hagut gols, i això que els dos equips han tingut bones ocasions per obrir la llauna, sobretot els figuerencs, que han dut tingut un lleuger domini d’un partit força igualat en línies generals. En l’inici de la segona part els figuerencs han trobat per fi el camí del gol, en un córner que ha rematat de cap al fons de la porteria el central Gallardo (53’). Amb el 0-1 en el marcador els figuerencs han fet un pas enrere per mirar d’assegurar la victòria i ho han aconseguit, tot i que han hagut de patir perquè el Sants ha disposat d’algunes bones ocasions que no ha sabut resoldre.

Empat al camp del líder

Qui no ha pogut sumar els tres punts, però sí que ha esgarrapat un bon empat al camp del líder ha estat el Girona B. El partit ha començat molt bé pel filial gironí, i és que en el minut 3 Pachón ha aprofitat una errada del porter Arnau Riera per robar-li l’esfèrica i marcar a plaer el 0-1. L’alegria, però, ha durat poc, i és que tres minuts després Llamas ha empatat el partit a la sortida d’un córner. Els primers minuts de bogeria han finalitzat en el 21, quan Serramitja ha aprofitat la poca contundència de la defensa gironina per marcar el 2-1. Amb el marcador en contra els d’Axel Vizuete han intentat dur la iniciativa del partit, però han topat amb un Sant Andreu molt sòlid defensivament que no li ha permès tenir ocasions clares per empatar el partit. A més, els quadribarrats sí que han aconseguit generar sensació de perill gràcies a la seva verticalitat quan recuperaven la possessió. En els últims vint minuts el Girona B ha fet un pas endavant amb canvis ofensius i ha aconseguit tancar més el Sant Andreu al seu camp fins que ha tingut el premi de l’empat en una bona jugada de Turmo que ha culminat Adrià Gené (2-2, 87’). En la jugada següent els locals s’han quedat amb deu per l’expulsió de Carroza, que ha tallat un contraatac, però el Girona B no ha tingut temps de fer el gol de la victòria.