El Peralada continua embalat i el Banyoles torna a caure

Els xampanyers golegen a la Grama (5-2) amb hat-trick d’Adrià Casanova i els banyolins perden (0-1) contra el Granollers amb un gol de penal al principi

Diferent sort per als equips gironins de tercera divisió que han jugat aquesta tarda. D’una banda, el Peralada ha golejat (5-2) a la Grama en un partit que ha estat un festival de gol i en què ha brillat Adrià Casanova amb un hat-trick. El conjunt dirigit per Albert Carbó continua invicte i ara, a dalt de la classificació empatat amb Sant Andeu i Cerdanyola. D’altra banda, el Banyoles que venia d’estrenar el caseller de victòries la jornada anterior ha tornat a caure (0-1) contra el Granollers, amb un gol de penal al principi del partit que no ha pogut aixecar.

Frenesí a Peralada

La primera part al municipal de Peralada (Peralada 5-2 Grama) ha estat frenètica des del principi. No s’havien jugat ni tres minuts que tan els locals com els visitants ja havien tingut cadascun, una ocasió clamorosa que no han materialitzat. Adrià Casanova (10’), el local que havia malbaratat la del Peralada s’ha rescabalat aviat de la millor manera, marcant, amb una diana, a més, espectacular. El davanter ha avançat els xampanyers rematant de xilena al segon pal d’Arnau Ortíz. Des d’aleshores s’han succeït les arribades a ambdues àrees, fins que de nou els locals, han afinat; ha estat Carles Puig (30’) aquesta vegada qui ha obert escletxa culminant al segon pal una centrada de Josu.

Ha estat aquest gol, el preludi de la bogeria, ja que de l’1-0 s’ha passat al 3-2 en cinc minuts quan han començat a caure gols un darrera de l’altre. I és que l’avantatge del Peralada ha durat poc, un minut després (31’), la Grama ha fet el 2-1 amb un xut creuat d’Adil. Just després (34’) els xampanyers han tornat a agafar distància mitjançant Josu que ha fet el 3-1 amb un bon xut, però pràcticament només sacar de centre (35’), una altra vegada Adil ha tornat a ficar els visitants al partit amb el 3-2.

El ritme golejador, com era d’esperar, ha decaigut en el segon temps, però qui no s’ha aturat és Adrià Casanova, protagonista que ha acabat fent un hat-trick. Primer (59’) ha encarrilat de nou el duel pels verd-i-blancs després de finalitzar una bona jugada de combinació entre ell, Josu i Seomgyu; i finalment (72’) ha sentenciat fent el 5-2, finalitzant en el punt de penal una assistència de Muritala.

Un penal condemna al Banyoles (0-1)

El partit al Miquel Coromina (Banyoles 0-1 Granollers) ha començat de la pitjor manera pels del Pla de l’Estany. Al minut 4 l’àrbitre ha assenyalat mans dins de la pròpia àrea de Botxi, un penal controvertit i discutit pels locals que el visitant Pau ha convertit en l’1-0. Poca acció hi ha hagut fins al descans en un duel equilibrat en què a la segona part el Banyoles ha fet un pas endavant pel què fa a aproximacions; ho ha intentat Turon que l’ha tingut en un contra u i després Alfa que ha xutat a la part posterior del pal després de marxar per velocitat. L’equip banyolí continua amb tres punts després de sis jornades.