El Figueres no falla i es reivindica

3a divisió. Els de Javi Salamero guanyen al camp del Sants amb un gol de Gallo (0-1)

sants 0 figueres 1

SANTS:Uri, Domingo (Telmo, 67’), Batalla, David Cura, Abdul, Miguel, Ot, Hervias (Paz, 67’), Cala, Juli (Michu, 46’) i Guillermo (Marcus, 46’).FIGUERES:Andrés Díez, Gabri Vidal, Pol Tarrenchs, Gallo, Maureta, Pol Gómez, Jorge Torres, Valverde (Abel Fàbregas, 74’), Ousman, Pepu Soler (Marc Bech, 69’) i Ivan Vidal (Treviño, 79’).GOLS:0-1 (53’) Gallo.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:Als locals Juli, David Cura, Cala i Paz; i als visitants Tarrenchs, Andrés Díez, Bech i al tècnic Javi Salamero.COMENTARI:Després de dues derrotes, una per golejada contra el Granollers (0-7), i un empat, el Figueres necessitava tres punts per veure el futur immediat amb menys preocupació i els va aconseguir al camp del cuer, el Sants. Els alt-empordanesos van haver de suar i de patir, i és que el matx va estar molt igualat durant els noranta minuts i només un gol de Gallo al principi de la segona part va desequilibrar la balança. El central va aprofitar, a l’inici de la segona part, un córner per avançar-se a la defensa i el porter local i, amb el cap, marcar el que acabaria sent l’únic gol del partit. La diana va ser el premi per a la Unió després d’una primera part amb alternatives, en què Pepu Soler, Pol Gómez i Ivan Vidal van tenir les millors ocasions dels figuerencs, tot i que Andrés Díez també va haver de tenir un paper destacat per evitar el gol del Sants. Després del 0-1 la Unió va haver de treballar per mantenir l’avantatge en el marcador, i és que el Sants no es va rendir en cap moment i va tenir bones arribades per fer l’empat, tot i que el 0-1 ja no es va moure.