El Girona B rescata un punt al final

3a divisió. Els gironins aconsegueixen un bon empat al camp del Sant Andreu (2-2)

sant andreu 2 girona b 2

SANT ANDREU:Arnau Riera, Llamas, Noguera, Yaya Sidibe, Kilian, Ton Alcover, Carreón (Manu Lanza, 83’), Albertito (Víctor Alonso, 72’), Juanan (Carroza, 83’), Baquero i Serramitja (Poves, 66’).GIRONA B:Jonatan Morilla, Arnau Martínez (Adrià Gené, 82’), Dan Coll, Pau Resta, Guillem (Gonpi, 57’), Monjonell (Suli, 57’), Terrats, Joel (Jofre, 57’), Pau Víctor (Turmo, 82’), Ferri i Pachón.GOLS:0-1 (3’) Pachón. 1-1 (6’) Llamas. 2-1 (21’) Serramitja. 2-2 (87’) Adrià Gené.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:A Albertito, Yaya i Llamas; Terrats i Jofre.T.V.:Directa al local Carroza (88’).COMENTARI:El Girona B venia de perdre el primer partit contra el Peralada i una altra ensopegada hauria fet molt de mal; per això l’empat que van rescatar en els últims minuts del camp del Sant Andreu, que arrencava líder la jornada, té un valor incalculable. Els gironins, a més, van tenir possibilitats de guanyar, ja que, després que Adrià Gené fes el 2-2 en el minut 87 en una bona jugada de Turmo, el Sant Andreu es va quedar amb deu i els d’Àxel Vizuete van buscar el 2-3 fins al final, però no el van aconseguir. El cert és que l’empat ja va ser un gran premi per a un filial gironí que va arrencar molt bé, amb un gol matiner de Pachón aprofitant una errada d’Arnau Riera (0-19 3’), però que va veure com se li girava el partit quan Llamas, tres minuts després, empatava i Serramitja, en el 21, posava el 2-1 aprofitant la falta de contundència defensiva. Des de llavors els locals van dominar fins que en el tram final van fer un pas enrere i van afavorir la reacció del Girona B,