Un penal matiner frustra el Banyoles

3a divisió. Amb un gol des dels onze metres en el minut 5, el Granollers s’imposa al Miquel Coromina

BANYOLES 0 GRANOLLERS 1

BANYOLES:Bartrina, Ignasi, Botxi, Nil, Turon, Pau Ribas (Quimo, 46’), Andreu (Alfa, 58’), Venzal (Jam, 70’), Gispert (Toni, 70’), Moha i Henry (Marçal, 58’).GRANOLLERS:Priego, Prado, Max (Río, 56’), Eloi, Guillem, Pau (Muñi, 85’), Albert (Muela, 82’), Morales, Altimira, Suaibo (Alieu, 85’) i Gelmà (Martín, 46’).GOLS:0-1 (5’) Pau, de penal.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Ignasi, Pau Ribas, Nil i Jam; i al visitant Gelmà.COMENTARI:El Banyoles, que venia d’estrenar el caseller de punts la jornada anterior amb una victòria a domicili contra la Grama, va tornar a la derrota, ahir contra el Granollers a casa (0-1) en un partit que es va decidir en els primers compassos. Va ser un gol de penal en el minut cinc el que va frustrar els del Pla de l’Estany, que ja no van poder aixecar el resultat amb tot l’enfrontament al davant contra un rival que va guardar l’avantatge. D’aquesta manera, el duel al Miquel Coromina va començar de la pitjor manera per als locals. I és que l’àrbitre va assenyalar unes mans de Botxi a dins de l’àrea que van significar un penal, una decisió controvertida i discutida pels banyolins, que van veure com el visitant Pau no perdonava des dels onze metres i convertia el 0-1. La reacció banyolina va arribar després del descans, ja que en la primera part poca acció va haver-hi. El Banyoles, doncs, va fer un pas endavant en el segon temps pel que fa a aproximacions, però no va tenir èxit; ho va intentar Turon, que la va tenir en un contra un i després Alfa, que va xutar a fora després de marxar per velocitat.