Casanova brilla en la golejada del Peralada

3a divisió. Un trio de gols del davanter impulsa la golejada dels xampanyers a la Grama

PERALADA 5 GRAMA 2

PERALADA:Aroca, Puig, Romero, Papa, Coro; Vilanova (Biel Font, 84’), Seomgyu (Muritala, 62’), Josu (Del Pozo, 84’), Arnau Ortíz (Diaby, 62’), Ritxi i Adrià Casanova (Pime, 76’).GRAMA:Guiseris, Michel, Juan Carlos, Diaz (Álvarez, 57’), Angel (Peris, 65’), Machuca, Oscar Muñoz (Montalban, 57’), Gauna (Martinho, 73’), Roger, Linares (Aliaga, 73’) i Adil.GOLS:1-0 (9’) Adrià Casanova. 2-0 (30’) Puig. 2-1 (32’) Adil. 3-1 (35’) Josu. 3-2 (36’) Adil. 4-2 (49’) Adrià Casanova. 5-2 (71’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Al local Papa, i als visitants Michel i Roger.COMENTARI:El Peralada passa un moment molt dolç. L’equip xampanyer va golejar (5-2) la Grama en un partit que va ser un festival de gols i en què va brillar Adrià Casanova amb un trio de gols. La victòria va permetre al conjunt dirigit per Albert Carbó continuar invicte i posar-se al capdavant de la classificació per compartir lideratge amb el Sant Andreu i el Cerdanyola. Va ser en un duel frenètic des del principi, en què no s’havien jugat ni tres minuts que tant els locals com els visitants ja havien tingut cadascun una ocasió clamorosa que no van materialitzar. Sí que va encertar Adrià Casanova, que va començar el seu recital particular aviat (10’) amb un gol de xilena, abans que es desfermés la tempesta de dianes prèvies al descans que va posar el marcador de 1-0 a 3-2 en només cinc minuts. En la segona part, Casanova va ser l’encarregat de tancar el partit pels xampanyers amb dues dianes més amb què va certificar el trio de gols.