3a divisió FEF

El Girona B no pot amb el cuer, el Sants (0-0)

El filial gironí encadena el tercer partit sense guanyar en un duel amb alternatives en què els dos equips han tingut bones ocasions

El Girona B ha empatat al camp del Sants el partit corresponent a la tercera jornada, que es va haver de suspendre pels casos de Covid-19 a l’equip barceloní. Amb la igualada sense gols el filial gironí encadena tres partits sense guanyar i desaprofita, just abans de viure una jornada de descans, l’oportunitat d’empatar amb els primers classificats.

Durant els noranta minuts no hi ha hagut cap dominador clar, i és que cap dels dos equips ha aconseguit mantenir el ritme que més li interessava i per això tots dos han disposat de bones ocasions per obrir el marcador, però no han tingut la punteria afinada. Els millors minuts dels d’Axel Vizuete han arribat a l’inici de la segona part, però han topat amb el porter local Oriol, i a partir de l’hora de joc han estat els locals qui han avançat metres i han disposat de les millors arribades en el tram final de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)