1a femenina

El Girona femení obté a Terrassa la primera victòria (1-2)

1a estatal femenina. L’equip blanc-i-vermell remunta un 1-0 i obté els primers punts després de sis derrotes

L’equip sènior femení del Girona ha obtingut aquest migdia la primera victòria a la primera estatal femenina. El conjunt blanc-i-vermell havia viscut una arrencada molt complicada en la seva estrena a la categoria i acumulava sis derrotes en sis partits. Avui, però, han arribat els primers punts, a l’Olímpic de Terrassa. I això que les egarenques han arribat al descans amb avantatge en el marcador. En la segona part, però, Aina Sararols (50’) i Alba Valor (60’) han transformat l’1-0 en l’1-2, i l’equip gironí ha sabut conservar el resultat i assegurar la primera victòria en la lliga.