2a divisió FEF

L’Olot cau estrepitosament contra l’Hospitalet (3-1)

2a divisió B. Els garrotxins ja perdien 2-0 en el minut sis de partit i han mostrat una imatge trista i depriment. Els de Garrido continuen cuers i evocats a patir en la primera fase de la lliga

L’Olot ha perdut incomprensiblement en la seva visita a la Feixa Llarga contra l’Hospitalet (3-1). Els garrotxins ja perdien 2-0 en el minut 6 després d’encaixar dues dianes de Salinas i Sarr, que han aprofitat la passivitat defensiva visitant. Sense reacció, els riberencs han fet la tercera diana en l’inici de la segona part trencant qualsevol possible opció de puntuar per part l’Olot. Miquel Ripoll ha aprofitat un mal refús per fer el 3-0 i, tot i que Barnils ha retallat distàncies (60’) el gol del de Seva ha estat el de l’honor.

L’Olot ha sortit sis minuts tard al partit i l’Hospitalet ho ha aprofitat per avançar-se amb dos gols que han deixat abatuda a l’expedició garrotxina desplaçada a la Feixa Llarga. En el minut dos, un corner forçat per Sarr ha acabat amb Canario xutant el servei de cantonada llarg al segon pal. L’esfèrica ha sorprès Batalla, ha topat amb el pal però el refús ha caigut a la botes de Salinas, que no ha perdonat i ha creuat la rematada lluny de l’abast del propi porter olotí i dels defenses que estaven damunt de la línia de gol. Encara assimilant l’1-0, en la següent arribada riberenca, Sarr ha rebut a l’espai entre Aspar i Barnils, ha conduït amb velocitat, ha retallat al de Seva i s’ha tret de la màniga un bon xut des de la frontal que ha superat Batalla (6’). Sense paraules, congelats i sense esma, l’Olot encaixava un nou cop molt dolorós i gens esperançador tot i que faltaven 84 minuts.

Els de la Garrotxa han intentat refer-se d’un inici desastrós amb possessions llargues i una pressió més ordenada a la sortida de pilota local, però les imprecisions i la falta d’intensitat han impedit als de Raúl Garrido qualsevol intent de reacció per escurçar distàncies.

En la segona part, l’Olot no ha reaccionat ni ho ha sabut fer. De fet, ha estat l’Hospitalet l’equip que ha tornat a marcar després d’un altre corner. Aspar no ha refusat bé en primera instància i Miquel Ripoll ha recollit el refús per batre amb un xut creuat Batalla (54’). Era la sentència tot i que Barnils ha tret l’orgull per recollir un refús a la frontal, fer-se un lloc per provar el xut i superar Aliaga amb una rematada creuada (60’).

Tot i retallar distàncies, els de la Garrotxa no han tornat a inquietar la defensa rival i l’Hospitalet ha controlat i gestionat l’avantatge amb combinació i pèrdues constants de temps.

L’Olot continuarà cuer en la taula després d’una tarda per reflexionar. Els olotins estan destinats a patir per evitar una segona fase de la lliga per lluitar per la permanència.