Girona

Les ratxes anhelades

Canvi de ritme. Diversos equips de la categoria han aprofitat sèries excel·lents per fer el gran salt desitjat pel Girona. Les millors, les de l’Almeria i el Logroñés, amb sis triomf seguits

Si bé el Girona tot just intenta encadenar tres victòries consecutives en la lliga –ha tingut dues oportunitats anteriorment per fer-ho–, el conjunt gironí segur que enveja les grans ratxes que han tingut diversos equips i que els ha permès fer un gran salt qualitatiu en la classificació.

Les millors del curs fins ara són les de l’Almeria, que després de començar el campionat tard (com el Girona) i de manera irregular, en l’actualitat està immers de ple en la lluita per l’ascens directe. Els andalusos van guanyar sis partits seguits, com el Logroñés, que va sortir del descens directe per instal·lar-se ben a prop de la zona de play-off. És evident que, amb poc més d’un terç de competició disputat, els conjunts que han obtingut bones ratxes han escalat fins a les primeres posicions de la taula. El líder, el Mallorca, ha perdut només un partit i ja té una sèrie de tres triomfs al sac i una de quatre amb possibilitats d’augmentar, igual que l’Espanyol, el segon de la taula, que ha aconseguit tres victòries consecutives tres vegades i que, després d’una setmana immaculada, encara la pot ampliar fins a quatre.

6 victòries
Almeria 1 vegada
De la jornada 11 a la 15 (i la 1 recuperat)
Logroñés 1
De la jornada 9 a la 14
4 victòries
Sporting 1
De la jornada 1 a la 4
Mallorca 1
De la jornada 14 a la 17 (oberta)
3 victòries
Espanyol 3
De la j. 2 a la 5, de la 9 a l’11 i de la 15 a la 17 (oberta)
Leganés 2
De la jornada 6 a la 8 i de la 12 a la 15
Mallorca 1
De la jornada la 3 a la 5
Sporting 1
De la jornada 8 a la 10
Ponferradina 1
De la jornada 2 a la 4
Lugo 1
De la jornada 6 a la 8
Oviedo 1
De la jornada 10 a la 12
Alcorcón 1
De la jornada 13 a la 15
2 victòries
Girona (3 vegades i oberta), Rayo (2), Màlaga (2), Mirandés, Las Palmas, Fuenlabrada, Cartagena i Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)