Stuani dona una victòria esbojarrada al Girona en el minut 96 (1-2)

Els gironins han acabat amb nou homes al camp del Fuenlabrada

El Girona ha aconseguit una victòria èpica al camp del Fuenlabrada en un partit boig, i és que Stuani ha marcat el gol del triomf en el minut 96 quan els gironins, que s’havien avançat primer amb un gol d’Ibra Kebe, jugaven amb nou per les expulsions de Samu Saiz i Jairo. La victòria, això sí, ha sortit molt cara als gironins, i és que Borja García i Darío han patit lesions musculars i Ortolá, des de la banqueta, també ha vist la vermella directa.

Gairebé tota la primera part ha estat difícil de pair, i és que el Fuenlabrada ha aconseguit, amb interrupcions constants, que el ritme de partit fos molt baix. Això no ha permès al Girona trobar els espais que volia i li ha costat moltíssim arribar a l’àrea del Fuenlabrada amb perill. De fet, en la primera mitja hora les ocasions més clares han estat del conjunt madrileny, sobretot d’Anderson, que ha posat en problemes un parell de vegades a un Juan Carlos que no se’l veia gaire segur. En els últims minuts, però, el Girona ha tingut les dues ocasions més clares gràcies a la inspiració de Samu Saiz, que ha donat dues grans assistències a Nahuel Bustos i a Darío. El primer, però, no ha arribat ni a definir i el segon ha xutat desviat quan ho tenia tot a favor.

En l’inici de la segona part el Girona ha tornat a patir una mica, i és que el Fuenlabrada ha generat força perill a pilota aturada. Primer Diéguez, amb dos remats de cap, i després Pedro León, amb un bon xut de falta que ha refusat Juan Carlos, s’han acostat al gol. El Girona no ha aconseguit generar perill fins que Stuani ha entrat al camp, però l’uruguaià ha fallat en cinc minuts tres ocasions clares de gol. En el minut 76 el Fuenlabrada s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió amb vermella directa de Dago després d’una dura entrada sobre Ibrahima Kebe. El malià ha estat el gran protagonista del tram final, i és que en el minut 81 ha arribat al segon pal per rematar una bona assistència d’Arnau i marcar el 0-1 a plaer. Semblava que al Girona ja ho tenia tot ben encarrilat, però en el minut 83 Samu Saiz ha vist la vermella directa per picar amb el cap a Iban Salvador. La tonteria del madrileny ha fet que el Girona es passés els últims minuts molt més tancat al seu camp amb el Fuenlabrada bolcat a l’atac buscant l’empat. No han tardat a arribar els problemes, i és que en el minut 87 Jairo ha comès un penal sobre Pol Valentín i ha vist la segona groga, deixant el Girona amb nou. Pedro León, des dels onze metres, no ha perdonat i ha marcat l’empat a un. En el temps afegit el Girona ha patit per mantenir l’empat però en l’últim sospir ha acabat el gol de la victòria en la pilota aturada quan Stuani ha aprofitat el refús del porter a un primer xut de Juanpe.