Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“M’agrada el que veig”

L’acumulació de baixes marca el present del Girona. “Esperem que no ens afecti. Tenim una bona plantilla i és veritat que són baixes importants, sobretot al mig del camp, però tenim jugadors suficients per competir”, explicava Míchel Sánchez, preocupat sobretot perquè Borja i Darío s’hauran d’estar uns dos mesos fora de combat. “Se’ls atura la millora que estaven tenint i l’equip perd dos jugadors importants, però s’ha de seguir.” El madrileny s’ho vol prendre com una oportunitat de fer-se valer com a grup: “Saps que en una temporada tindràs pedres al camí que has de superar. Com a equip, és un repte que fa que tothom estigui endollat. Necessitem un pas endavant d’Ibra, de Pablo Moreno, de Calavera, de Juncà... S’entrenen molt bé i això no em preocupa.” Moreno ha jugat poquíssim. “Està al 100%, i contra l’Alcorcón ha de ser protagonista. Ens ha d’aportar molta energia en atac.”

El Girona té dèficit de punts a Montilivi. “Tenim la sensació que ens falta una victòria amb la nostra gent. Hem de fer-nos forts a Montilivi. Necessitem sumar de tres en tres aquí”, reconeix Míchel, que té clar que lligar dues victòries els donaria confiança però no s’obsessiona amb els resultats: “Em centro sobretot en la sensació. M’agrada el que veig. Més compacte, més organitzat i amb més alegria al davant”, assegurava. “Després del partit contra l’Osca, em fa la sensació que l’equip ha agafat una bona dinàmica. No generàvem tot el que volíem, i en els últims quatre partits som un equip molt més vertical i més agressiu en els metres finals. És el que jo vull. Si mantens aquesta dinàmica d’arribar a porteria rival, tenim jugadors suficients per fer una bona temporada.” El madrileny no espera un partit gens fàcil contra el cuer. “Arriben amb nou entrenador, i tindran els ulls molt oberts. No ens val si són cuers o si han rebut molts gols.”

Targetes i multes

L’entrenador del Girona va admetre que estan rebent massa targetes –“Jo soc el primer”– i hi va afegir que Samu Saiz i Ortolà, expulsats a Fuenlabrada, han de pagar una multa a la plantilla. “Hem parlat amb Ortolà. Ja sé que viu els partits molt intensament, però el perdem dos partits, i ell no estava competint. Ha de tenir una mica més de tranquil·litat.” També va ser greu l’acció de Samu Saiz: “Té el càstig que es mereix o que va provocar. Vull que aprenguem d’aquests errors. Ell té la seva manera de ser. Però pot anar canviant. No val dir «És que soc així». És bo que ho reconegui. Ha crescut molt els últims partits, s’està sentint molt millor, apareixent a molts llocs. Estava aconseguint això. Ara té un període de reflexió i ha de tornar amb més força, si fa falta.”

LES BAIXES

“Com a equip, és un repte que fa estar endollat a tothom. Falta un pas endavant”

NECESSITAT

“Ens falta una victòria amb la nostra gent. Hem de fer-nos forts a Montilivi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)