Girona

Santi Bueno: “Cada vegada anem afinant més”

El central del Girona Santi Bueno ha valorat la millora de l’equip, que dilluns visitarà el filial de la Real Sociedad després d’haver-se instal·lat a mitja taula, a la mateixa distància (5 punts) de la zona de play-off que la de descens.

On miren més?

“Òbviament, estem anant partit a partit. Si fem els tres punts dilluns, estarem més a prop dels de dalt, que és al final l’objectiu al qual un jugador sempre aspira.”

La millora, amb tres centrals

“La temporada passada també hem jugat amb línia de cinc i hi ha molts jugadors que estem repetint. Jo crec que amb aquest sistema ens estem sentint bé. Amb línia de quatre també ho hem fet. Són diferents plantejaments però ens hem d’adaptar al que posi el tècnic. Tots hem jugat amb les dues fórmules, i és adaptació. Sí que és veritat que els últims partits ens hem sentit bé, tant en sortida de pilota com en tot.”

Les claus de la millora

“El compromís i l’actitud de cadascú. L’equip sempre se’n beneficia. El rendiment individual ha millorat molt, i això es nota.”

Dos partits seguits a fora

“Tal com he dit, aquest pròxim partit serà fonamental per apropar-nos a dalt. I el següent [al camp de l’Eibar], encara més, per poder retallar punts.”

Tres centrals per tres llocs

“És cert, però al final la plantilla està ben formada, hi ha jugadors que també hi poden jugar i crec que no és una preocupació pel mister.”

El millor moment?

“Sí, crec que sí. Anem en línia ascendent, ens queden coses per millorar i s’ha de seguir millorant dia a dia”

En què han de millorar?

“Sempre hi ha coses per millorar. Cada vegada anem afinant més, en més coses. I com més afinem més amunt estarem.”

El rendiment individual

“Em sento molt bé. Crec que he trobant al nivell amb què vaig acabar la temporada passada, que era la por una mica després de la lesió de com tornaria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)