Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“No volem llençar res”

És impossible tenir només el cap en la copa, tenint en compte a més que la pròxima cita en la lliga és divendres, però Míchel Sánchez assegura que es pren la segona eliminatòria amb tota la intenció de superar-la. “És complicada i dura. Tenim tres partits en sis dies, amb molt poc marge per recuperar jugadors i preparar-los, però hi anem a competir i a intentar guanyar. No volem llençar res. Tenim la sensació que fem bé les coses i volem superar l’eliminatòria, que seria important per a nosaltres”, assegurava el madrileny, conscient que l’exigència serà més alta que la de Puertollano. L’Osca, a més de jugar a casa i tenir més fons d’armari, té una plantilla més llarga. “No sé què faran ells. Nosaltres ho preparem amb seriositat. Volem fer un gran partit, és un rival de molta entitat, té grans futbolistes i no hi ha millor manera de continuar en la copa que oferint una gran versió a Osca. És el que volem fer. Té una plantilla llarga i veurem què fa”, va dir Míchel, que torna a l’estadi on va viure l’anterior experiència com a tècnic abans d’aterrar a Montilivi. “És un club que no llençarà la competició, perquè a més té jugadors de nivell que necessiten minuts i competiran al 100%. La idea de l’Osca és pujar a primera. Perquè acaba de baixar i pel potencial que té. El seu principal focus és la lliga, suposo, però amb la plantilla que tenen, els canvis que facin seran amb gent que es voldrà reivindicar.” Míchel veu l’Osca “més compacte” amb Xisco Muñoz, relleu d’Ambriz, de qui va dir que li agradava molt com volia fer protagonista el seu equip amb la pilota. “Ara és un equip molt estret i molt curt. Els espais, te’ls has de generar. Nosaltres treballem per això, per generar espais”, va indicar.

L’ambició màxima

Míchel també va parlar de la lliga, amb el Girona a tres punts del sisè i a vuit del segon. “Ara mateix, si acabem l’any amb més de 30 punts [en tenen 28], per nosaltres és una bona primera volta. Independentment del que hàgim fet fins ara. Podem lluitar per tot, si acabem amb 31 punts. Com a màxim, ens traurien vuit punts. I amb punts necessaris per lluitar per tot”, va assegurar. “Això és el que volem, però hem de guanyar divendres el Burgos, i no serà fàcil. Seria una primera volta excel·lent, 31 punts? No. És dolenta? No. Ens donaria per lluitar per tot? Crec que sí. Però hem de guanyar”, va sentenciar.

UNA PROVA DURA

“És un gran rival i no hi ha millor manera de seguir que oferint una gran versió”

EN LA LLIGA

“Si acabem l’any amb 31 punts, podem lluitar per tot. Però haurem de guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)