Girona

Calavera obre el camí cap als setzens de final

El Girona jugarà els setzens de final de la copa una temporada més després de superar la segona eliminatòria al camp d’un Osca que ha anat de menys a més, i és que els gironins haurien pogut golejar en la primera part i han acabat patint perquè fins i tot Ortolà ha hagut d’aturar un penal.

El Girona ha sortit amb dues o tres marxes més que un Osca que semblava que no tenia cap intenció de competir durant la primera part. Valery ha avisat unes quantes vegades, amb un gol anul·lat per fora de joc inclòs, i en el minut 22’ ha arribat el 0-1. L’ha marcat Jordi Calavera amb una jugada individual fins a dins l’àrea i una bona finalització amb l’esquerra. Després del gol Valery, de nou, i Nahuel Bustos, han tingut bones ocasions per ampliar l’avantatge.

L’Osca no ha generat perill fins a l’últim minut de la primera part amb un xut desviat de Carlos Kevin. En la segona part els aragonesos sí que s’han activat una mica més i han igualat el partit. Les ocasions s’han anat alternant a les dues porteries però tampoc han estat del tot clares. En el minut 74’ tot podria haver canviat, i és que Jairo ha comès un penal absurd, però Ortolà ha aturat el llençament d’Escriche per assegurar la victòria del Girona tot i un últim ensurt en el temps afegit de Joaquín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)