Girona

L’Osasuna tornarà a Montilivi

Copa. El Girona rebrà els navarresos, amb els quals no s’enfronta des del frustrat ascens, en els setzens de final

Las Rozas va ser el marc ahir del sorteig dels setzens de final de la copa, la fase en què el Barça, el Madrid, l’Atlético i l’Athletic Club –els quatre participants de la supercopa– comencen a competir. L’eliminatòria, a partit únic i al camp de l’equip d’inferior categoria, es disputarà el 4, 5 i 6 de gener. El Barça, exempt en les dues primeres eliminatòries i vigent campió, començarà l’aventura en la copa al camp del Linares, de la 1a divisió FEF.

Al Girona li podia tocar qualsevol equip de primera excepte els quatre de la supercopa. Míchel va dir en roda de premsa que preferia l’Espanyol, però no serà així, i és que els blanc-i-blaus hauran de visitar la Ponferradina. Tot i això, als gironins els ha tocat un enfrontament especial, ja que rebran la visita de l’Osasuna. “Està fent uns bons anys, en què es manté a primera amb solvència. És un bon duel, que segur que serà difícil, però esperem poder aprofitar el factor camp perquè seria molt bo per al club continuar vius en la copa”, va valorar el director esportiu, Quique Cárcel.

Si per alguna cosa serà especial el duel contra el conjunt navarrès és perquè els dos equips no s’enfronten des de la final del play-off d’ascens de la temporada 2015/16, que va acabar amb l’ascens de l’Osasuna i la segona decepció consecutiva per als de Machín, que finalment van pujar a primera el curs següent quan l’Osasuna va descendir.

Mancha Real - Athletic Club
Linares - BARÇA
Alcoià - Madrid
Rayo Majadahonda - Atlético
Atlètic Balears - Celta
Valladolid - Betis
Almeria - Elx
Mirandés - Rayo Vallecano
Cartagena - València
Sporting - Vila-real
Eibar - Mallorca
Fuenlabrada - Cadis
Leganés - Real Sociedad
GIRONA - Osasuna
Saragossa - Sevilla
Ponferradina - ESPANYOL

LA VALORACIÓ

Esperem poder aprofitar el factor camp. Seria molt bo per al club continuar vius en la copa
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)