Girona

Míchel: “És una obligació guanyar a qualsevol, no només a l’Alcorcón”

Prudent. El tècnic del Girona ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del matx que disputarà l’equip blanc-i-vermell a Alcorcón (diumenge a les 16h)

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que el conjunt gironí disputarà el diumenge a l’estadi Santo Domingo contra l’Alcorcón (16h). El madrileny ha valorar i comentat diversos temes d’actualitat de l’equip i els perills del rival:

Les baixes

“Tenim les baixes segures d’Ibra, Victor Sánchez, Dario, Bernardo, Ramon Terrats i Valery, per lesió i Nahuel, per sanció. Santi Bueno està bé. I crec que arribarà també Jairo. Al mig del camp és on més problemes tenim, però la resta estan bé”, deia Míchel.

L’Alcorcón

“Serà un partit molt complicat. L’Alcorcón és l’equip que més pilotes recupera de la lliga. Si volem guanyar el partit hem de fer un gran joc amb pilota, no perdre-la i finalitzar les jugades. És clau per a nosaltres ja que ells arriben a l’àrea amb poques passades”, ha analitzat el tècnic del Girona.

Problemes a domicili

“A Saragossa vam jugar malament. En l’últim partit a Cartagena en atac vam jugar molt bé generant moltes ocasions per marcar però no les vam ficar. En aquest últim partit, el problema no va ser ofensiu. El Cartagena va tenir ocasions de gol i rebre’n tres va ser el problema”.

Protagonisme de Samu i Pol

“Segueixen sent protagonistes. Hem utilitzat 31 jugadors i en una lliga de 42 jornades, els moments de forma, l’equip i el rival varien, decidim en base a les necessitats. Treballem per ser més fluids, segurs, etc. Això va de marcar gols i de no encaixar-ne. Tots són importants i ho seguiran sent”, ha comentat Míchel.

Obligacions

“Guanyar a l’Alcorcón és important per fer la promoció perquè és el següent partit que afrontem. Amb 70 punts estarem a dins i obligaríem a la Ponferradina a guanyar els cinc partits que resten. No és una obligació guanyar a l’Alcorcón, sinó que ho és guanyar a tothom. No el considero inferior a cap equip. Han tingut un mal any, com ens ha passat a altres. La nostra obligació és guanyar a qualsevol.

Falta de punteria

“No em puc defensar d’un 3-0. Però al jugador li puc demostrar el que hem fet bé i el que no, evidentment vam fer coses malament. No vam ser compactes en la pressió després de pèrdua. No havíem de deixar córrer el rival i no ho vam fer i treballem tots aquests aspectes”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)