Girona

Una única victòria per dos gols a fora

Precedents. Només un dels resultats obtinguts a fora aquest curs serviria per passar

El Girona té una missió difícil a Ipurua si vol disputar la gran final del play-off d’ascens a primera divisió. L’equip de Míchel ha de guanyar per dos gols o més de diferència a l’estadi de l’Eibar. Aquest any ha desaparegut la regla del valor doble dels gols fora de casa i qualsevol victòria per la mínima seria insuficient. Tot plegat complica les possibilitats dels gironins de classificar-se per a l’eliminatòria següent.

I ho fa encara més difícil si es miren els precedents d’aquesta temporada lluny de Montilivi en la lliga. El Girona ha disputat un total de 21 partits a domicili, amb un balanç de set victòries, cinc empats i nou derrotes. Dels set triomfs obtinguts, només un dels resultats donaria l’accés a la final. És l’1-3 que va aconseguir al camp de Las Palmas, un dels equips que també aspiren a pujar a primera. La resta de victòries han estat totes per la mínima: 0-1 al camp de l’Osca, de l’Almeria i de l’Alcorcón, i 1-2 contra el Mirandés, el Fuenlabrada i la Real Sociedad B. La tasca no és gens fàcil, sobretot tenint en compte que l’Eibar ha guanyat les tres batalles d’aquest curs, però el Girona gastarà totes les bales a Ipurua (diumenge, 18.30 h). Els gironins sí que van marcar dos gols al feu basc en la lliga, però ells en van fer quatre. La temporada 2013/14, també a segona, el Girona va vèncer per 0-3, un resultat que sí que serviria per superar l’eliminatòria. Ja ho diuen: les estadístiques hi són per trencar-les. I no hi ha millor moment per fer-ho que aquest. L’equip, però, necessitarà ser molt més efectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció