Girona

opinió

Tot esperant Samuel

Benvolgut Samuel: Contra tot pronòstic encara formes part de la plantilla del Girona, qui ens ho havia de dir després d’aquell divendres d’abril en el qual, a conseqüència d’un canvi massa matiner i potser injust, vas insultar el teu entrenador i vas llançar amb menyspreu la samarreta contra el públic. Després d’allò va venir el càstig i durant un temps no vas jugar. Vam perdre l’esperança de tornar a veure aquell jugador que amb la camiseta de l’Osca, un vespre de maig a Montilivi, ens clavava a l’escaire una pilota impossible. Sabem que ets un jugador esplèndid, però vius massa vegades subjecte a condicionals: “si la deixés anar abans”, “si fos menys impulsiu”, “si treballés més”. A tots aquells que sortiu de la norma us envolten massa recels.

La veritat és que alguns encara creiem en tu, en aquell Samu del darrer partit a Tenerife, en el que trenca línies i en el que veu passades impossibles. És per aquest motiu que aquesta temporada estem disposats a defensar-te de nou, a oblidar velles polèmiques i a seure a la nostra localitat mentre esperem que arribi aquella regularitat que et convertiria en el jugador diferencial i sense condicionals que tots volem que sigui “el 10” del nostre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)